«Με έδεσε και με χτύπησε μπροστά στο παιδί μου» – Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές στη διάρκεια ληστείας (βίντεο)

«Με έδεσε και με χτύπησε μπροστά στο παιδί μου» – Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές στη διάρκεια ληστείας (βίντεο)

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις εφιαλτικές ώρες που πέρασε το βράδυ της Δευτέρας, όταν έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Γλυφάδα, περιγράφει η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κάτια Νιάκαρη.

Ο άγνωστος άνδρας που διέπραξε την ληστεία εισέβαλε στο σπίτι της και της επιτέθηκε, χτυπώντας την στο πρόσωπο με ένα βαρύ αντικείμενο και στη συνέχεια την έδεσε με ένα σεντόνι, την φίμωσε με μονωτική ταινία και την άφησε στο δάπεδο, μπροστά στα μάτια του γιου της.

«Το παιδί ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου και τα είδε όλα. Όταν γύρισα λίγο μετά τις εννιά στο σπίτι πήγα να κοιμίσω των 25 μηνών γιο μου, όταν άκουσα ένα δυνατό θόρυβο από την πόρτα του σπιτιού. Είδα έναν άντρα με γάντια, μαύρα ρούχα και full face στο πρόσωπο να εισβάλλει στο σπίτι. Με χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι, όπου και έχω ένα αιμάτωμα και ζαλίστηκα, χωρίς να χάσω τις αισθήσεις μου», ανέφερε η 27χρονη. 

«Ηταν πολύ δύσκολα, ο τύπος αυτός άρχισε να μπαίνει και να βγαίνει στα δωμάτια, ζητούσε πολύ επίμονα χρήματα, φώναζε "λεφτά, λεφτά, λεφτά"», λέει στη συνέχεια η δημοσιογράφος και περιγράφει πως ο ληστής την έδεσε με ένα σεντόνι.

«Εχω το μωρό σε παρακαλώ, πάρε ό,τι θέλεις στη συνέχεια γύρισα να πάρω αγκαλιά το παιδί γιατί είχε σηκωθεί από το κρεβάτι, και όπως ήμουν γυρισμένη με χτύπησε πολύ δυνατά με κάποιο αντικείμενο πίσω στο κεφάλι», δηλώνει χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια περιγράφει πως ο δράστης την έδεσε με το σεντόνι που βρήκε στο δωμάτιο του παιδιού της. «Μου έδεσε με το σεντόνι δυνατά τα πόδια και με μονωτική ταινία τα χέρια και στη συνέχεια πέρασε μονωτική ταινία γύρω από το κεφάλι και το στόμα».

Η δημοσιογράφος έμεινε πάνω από δύο ώρες δεμένη και κατάφερε να συρθεί μέχρι την εξώπορτα και να φωνάξει βοήθεια αφού έβγαλε τη μονωτική ταινία. 

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ΣΚΑΪ:

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή