Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Μιρέλα Πάχου και η Μαριάννα Πολυχρονίδη, καλλιτέχνιδες που κινούνται σε αρκετά διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, συναντιούνται στη σκηνή του Σταυρού του Νότου. Στις 10 μ.μ., Θαρύπου 35.

• Εγκαίνια για την έκθεση «14 Ιστορίες Αντίστασης» στο κτίριο 6 του πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Η Αθήνα ελεύθερη», στις 8 μ.μ., Πάρκο Ελευθερίας.

• Η Princess Chelsea, από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες στον χώρο της εναλλακτικής ποπ, έρχεται με το καλλιτεχνικό της σχήμα, Chelsea Nikkel, στο Fuzz. Πόρτες στις 8 μ.μ., Πειραιώς 209.

• Το νέο φεστιβάλ του Vinyl Market έρχεται το τριήμερο 5-7/10 στην Τεχνόπολη, για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων του βινυλίου. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από τις 5 μ.μ. την Παρασκευή και από τις 11 π.μ. τις δύο επόμενες, Πειραιώς 100.

• Ο Θανάσης Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και ερμηνεύει την παράσταση «Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης» της Νάνσυς Τουμπακάρη στο θέατρο Στοά, στις 9 μ.μ., Μπισκίνη 55, Ζωγράφου.

• Εναρκτήρια συναυλία της ΚΟΑ με το αφιέρωμα «Ο Σκαλκώτας και οι σύγχρονοί του» υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή και με τη σύμπραξη του τσελίστα Νταβίντ Γκερινγκάς, στο Μέγαρο Μουσικής. Στις 8.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Το ντοκιμαντέρ «Οι Παρτιζάνοι των Αθηνών», αφιερωμένο στην ΕΑΜική αντίσταση την περίοδο της Κατοχής, προβάλλεται στον κινηματογράφο Τριανόν. Μέχρι 10/10, στις 10.30 μ.μ., Κοδριγκτώνος 21.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή