«Ήρθαμε για να μείνουμε» προειδοποιεί ο Ρουβίκωνας για το «στέκι» στη Φιλοσοφική

«Ήρθαμε για να μείνουμε» προειδοποιεί ο Ρουβίκωνας για το «στέκι» στη Φιλοσοφική

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ήρθαμε εδώ για να μείνουμε», προειδοποιεί μέσω μηνύματος στα social media ο Ρουβίκωνας, σχετικά με το «στέκι που άνοιξε χθες» μέσα στη Φιλοσοφική Σχολή.

Μάλιστα, στη σημερινή ανάρτηση τα μέλη του Ρουβίκωνα φωτογραφίζονται μπροστά από το κτίριο και τονίζουν πως «αποφάσισαν να περιφρουρήσουν την παρουσία τους», παρά τις αντιδράσεις, όπως αυτή της Ελένης Καραμαλέγκου, Κοσμήτωρος της Φιλοσοφικής Σχολής.

Στην ανάρτησή του στα social media ο Ρουβίκωνας αναφέρει: «Χθες, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, με μεγάλη χαρά ανοίξαμε για πρώτη φόρα το καινούργιο μας στέκι στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Εδώ και χρόνια, σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας δραστηριοποιούνται διάφορες πολιτικές παρατάξεις και συλλογικότητες, οι οποίες κατά κανόνα διαθέτουν και το δικό τους χώρο-στέκι.

Οι αντιδράσεις τόσο της κοσμήτορος, κ. Καραμαλέγκου, όσο και των μίντια μας διασκέδασαν ιδιαιτέρως.

Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να ανοίξουμε το στέκι μας και σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, να το περιφρουρήσουμε με την παρουσία μας και να δηλώσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι ήρθαμε εδώ για να μείνουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή