Νέα αντίδραση Ν. Ξυδάκη: Αντινομικές οι παρεμβάσεις του Πάνου Καμμένου

Νέα αντίδραση Ν. Ξυδάκη: Αντινομικές οι παρεμβάσεις του Πάνου Καμμένου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες αποστάσεις από τις δηλώσεις του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου περί εναλλακτικού σχεδίου για τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά και για τα Βαλκάνια πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης στο περιθώριο των αντιδράσεων που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο 24ωρο από σύσσωμο τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Οι αντινομικές παρεμβάσεις ενός υπουργού, σε δυσαρμονία με την πολιτική που χαράσσει ο πρωθυπουργός, αλλά και χωρίς τον αναγκαίο δωρικό τρόπο του statesman, δεν υπηρετούν την αξιοπιστία της χώρας και τα μακροπρόθεσμα συμφέροντά της», υπογράμμισε ο κ. Ξυδάκης σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα»

Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ. Ξυδάκης κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού είχε επισημάνει ότι ο κ. Καμμένος «κάνει ζημιά στην κυβέρνηση αλλά και στην εθνική προσπάθεια για τη διπλωματική αναβάθμιση της χώρας, για να ξαναστήσουμε μια χώρα με υγιή διοίκηση και έναν παραγωγικό ιστό που θα κρατάει τα παιδιά μας εδώ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή