Τσάμπιονς Λιγκ: Μια πολύ μεγάλη βραδιά για την ΑΕΚ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μια πολύ μεγάλη βραδιά για την ΑΕΚ

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπροστά σε περίπου 60.000 οπαδούς της, η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ (19.55), με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και, αν τα καταφέρει, ένα θετικό αποτέλεσμα. Για την Μπάγερν Μονάχου δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς, πέραν του γεγονότος ότι έχει κατακτήσει έξι συνεχόμενες φορές το πρωτάθλημα Γερμανίας, είναι η τρίτη ομάδα σε τίτλους Τσάμπιονς Λιγκ πίσω από Ρεάλ και Μίλαν, έχοντας σηκώσει το τρόπαιο 5 φορές.

Η ΑΕΚ, με μοναδικό πλεονέκτημα τη δύναμη της έδρας, θα προσπαθήσει να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον ρυθμό των Βαυαρών και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Κλωναρίδη στην βασική ενδεκάδα, που με όπλο την ταχύτητά του θα επιχειρήσει να δημιουργήσει προβλήματα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο των πρωταθλητών Γερμανίας (Χούμελς – Ζίλε ή Μπόατενγκ). Στις υπόλοιπες θέσεις, αναμένονται οι Μπάρκας, Μπακάκης, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας και Πόνσε. «Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ θα πάρει ώθηση από τον κόσμο της», ανέφερε ο προπονητής της Μπάγερν Νίκο Κόβατς, που κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας παρουσιαζόταν από τους Γερμανούς δημοσιογράφους ως «τελειωμένος» από τον πάγκο της ομάδας.

«Σεβόμαστε την ΑΕΚ, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, έχω ξεχωρίσει τον Κλωναρίδη και τον Λιβάγια (σ.σ. είναι συμπατριώτες) και λυπάμαι που ο Μάρκο δεν θα παίξει, είναι ένας έντονος χαρακτήρας. Το κλειδί της νίκης είναι η ομαδικότητα και αυτήν θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε για να κερδίσουμε την ΑΕΚ», κατέληξε ο κ. Κόβατς. Στα της ενδεκάδας της Μπάγερν, ο Νόιερ θα είναι στο τέρμα, με τους Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς και Αλάμπα ή Ραφίνια στην άμυνα. Αλκάνταρα, Χάμες και Μίλερ στο κέντρο, με Ρόμπεν, Γκνάρμπι και Λεβαντόφσκι στην επίθεση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε στη συνέντευξη Τύπου πως, «αν παίξουμε στο απόλυτο των δυνατοτήτων μας, μπορούμε να καταφέρουμε κάτι, δεν θα ελέγχουμε εμείς τον ρυθμό, πρέπει στο τέλος του αγώνα οι παίκτες μας να μην μπορούν να περπατήσουν, τόσο τρέξιμο χρειάζεται», ενώ προσέθεσε πως «οι ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν πρέπει να γίνουν γκολ». Ο Βασίλης Μπάρκας χαρακτήρισε τον Νόιερ τον κορυφαίο τερματοφύλακα του κόσμου, λέγοντας πως «είναι το είδωλό μου, τον έβλεπα στην τηλεόραση και τώρα παίζω εναντίον του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή