Τσάμπιονς Λιγκ: Η Γιουνάιτεντ δεν προκαλεί φόβο πλέον

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Γιουνάιτεντ δεν προκαλεί φόβο πλέον

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ» συνδυάστηκε με νίκη, καθώς η Γιουβέντους κέρδισε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάρη στο γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα, για την τρίτη αγωνιστική του 8ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η «μεγάλη κυρία» ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και απείλησε με μεγάλες μπαλιές την περιοχή του Ντε Χέα, ενώ στο 17΄ άνοιξε το σκορ με τον Ντιμπάλα. Ο Ρονάλντο σέντραρε από δεξιά, η άμυνα της Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να απομακρύνει και έτσι ο Αργεντίνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 38΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο και το σουτ του Μαντουιντί. Ο Ντε Χέα όμως κράτησε το 0-1. Ο «ΚΡ7» λίγο έλειψε να βρει το γκολ στο 52΄ με ένα σουτ-βολίδα που κατευθυνόταν στο «παραθυράκι» του Ντε Χέα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας πραγματοποίησε μία από τις επεμβάσεις της σεζόν και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Η μία και μοναδική ευκαιρία των «κόκκινων διαβόλων» ήρθε στο 75΄ με το σουτ εκτός περιοχής του Πογκμπά, το οποίο σταμάτησε στο δεξί δοκάρι και στο κεφάλι του Σέζνι.

• Στη Γερμανία πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι της αγωνιστικής, καθώς Χόφενχαϊμ και Λιόν έκλεψαν τις εντυπώσεις σε έναν αγώνα–διαφήμιση. Το παιχνίδι περιείχε δύο ανατροπές, ενώ το τελικό 3-3 ήρθε από τον Τζοέλιντον για τους γηπεδούχους στο 90+2΄.

• Σοβαρό ατύχημα με δεκάδες οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σημειώθηκε σε σταθμό του μετρό της Ρώμης. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο χθες το βράδυ για τουλάχιστον 20 τραυματίες, εκ των οποίων οι εννέα σοβαρά, εξαιτίας προβλήματος σε κυλιόμενη σκάλα στον σταθμό Ρεπούμπλικα. Υπό το υπερβολικό βάρος των οπαδών, το μηχάνημα υποχώρησε ρίχνοντας τον έναν Ρώσο πάνω στον άλλον στο τέλος της σκάλας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή