ΑΕΚ: χαμόγελα για τη νίκη με Αρη, αλλά και για τον Πόνσε

ΑΕΚ: χαμόγελα για τη νίκη με Αρη, αλλά και για τον Πόνσε

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επικράτηση της ΑΕΚ επί του Αρη με 4-0 το απόγευμα της Κυριακής έφερε χαμόγελα σε παίκτες, προπονητή και κόσμο, και η Ενωση πανηγύρισε την 6η της νίκη σε 8 αγώνες πρωταθλήματος. Η απόφαση για εκτεταμένο rotation δικαίωσε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ο Λούκας Μπογέ, που ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, δείχνει πως αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που αλλάζει τις ισορροπίες όχι μόνον εντός της ομάδας, αλλά και εν σχέσει με τους αντιπάλους της ΑΕΚ. Από κοντά, βεβαίως, και ο Εζεκιέλ Πόνσε, που ενδεχομένως να μην είναι όσο εντυπωσιακός ήταν ο Σέρχιο Αραούχο στις φυσιολογικές συγκρίσεις των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά αν μη τι άλλο παρουσιάζει συνέπεια σκοραρίσματος αντίστοιχη και πιθανώς καλύτερη του συμπατριώτη του.

Ο Πόνσε έχει ήδη 5 γκολ στη Σούπερ Λίγκα και δίνει την αίσθηση πως αν τροφοδοτηθεί σωστά δεν θα αφήσει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Η ΑΕΚ προετοιμάζεται αρχικώς για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας και στη συνέχεια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου θα αγωνιστεί ως φιλοξενούμενη. Μάνταλος, Μπακασέτας, Τσιγκρίνσκι πήραν ανάσες ενόψει της συνέχειας, ενώ ο Αλμπάνης προπονείται κανονικά.

Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, μιλώντας για τη μεταγραφή του γιου του, Ανέλ, στην ΑΕΚ, σχολίασε πως πιστεύει ότι θα έχει καλύτερη καριέρα από αυτήν που είχε ο ίδιος. Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς είναι 19 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και θα ενταχθεί στον «Δικέφαλο» το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή