ΕΔΕ για αστυνομικό που παρέστη στις εργασίες Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

ΕΔΕ για αστυνομικό που παρέστη στις εργασίες Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης διατάχθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τη χθεσινή παρουσία αστυνομικού στις εργασίες Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η Ελληνική Αστυνομία δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε συμπεριφορές που προσβάλουν τις πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες των Ελλήνων πολιτών, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το βράδυ της Πέμπτη σημειώθηκε ένταση στο συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όταν σύνεδροι προπηλάκισαν αστυνομικό με πολιτικά ο οποίος βρισκόταν στο χώρο.

Οπως μετέδωσε το thestival.gr, αφού τον ρώτησαν με έντονο τρόπο ποιος τον κάλεσε, του πήραν με τη βία την ταυτότητα και δήλωσαν ότι θα καλέσουν τον διοικητή του για την παραλάβει. Πληροφορίες θέλουν τον αστυνομικό να ήταν οδηγός Αστυνομικού Διευθυντή, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με τα μέτρα τάξης για την προστασία του Συνεδρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή