ΕΛΛΑΔΑ

ΕΔΕ για αστυνομικό που παρέστη στις εργασίες Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: αστυνομία

Διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης διατάχθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τη χθεσινή παρουσία αστυνομικού στις εργασίες Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η Ελληνική Αστυνομία δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε συμπεριφορές που προσβάλουν τις πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες των Ελλήνων πολιτών, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το βράδυ της Πέμπτη σημειώθηκε ένταση στο συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όταν σύνεδροι προπηλάκισαν αστυνομικό με πολιτικά ο οποίος βρισκόταν στο χώρο.

Οπως μετέδωσε το thestival.gr, αφού τον ρώτησαν με έντονο τρόπο ποιος τον κάλεσε, του πήραν με τη βία την ταυτότητα και δήλωσαν ότι θα καλέσουν τον διοικητή του για την παραλάβει. Πληροφορίες θέλουν τον αστυνομικό να ήταν οδηγός Αστυνομικού Διευθυντή, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με τα μέτρα τάξης για την προστασία του Συνεδρίου.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ