Ο καιρός στον 36o Μαραθώνιο της Αθήνας (χάρτης)

Ο καιρός στον 36o Μαραθώνιο της Αθήνας (χάρτης)

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ιδιαίτερα αυξημένη υγρασία, αρκετές νεφώσεις και ασθενείς έως σχεδόν μέτριους βόρειους ανέμους αναμένεται να διεξαχθεί ο 36ος Μαραθώνιος της Αθήνας, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

Ο παρακάτω χάρτης από το meteo.gr  δίνει μια εικόνα των καιρικών συνθηκών που αναμένονται την Κυριακή, σε διάφορα σημεία της διαδρομής.

Ο καιρός στον 36o Μαραθώνιο της Αθήνας (χάρτης)-1

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Aπό το βράδυ του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 11 Νοεμβρίου θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Μεταξύ άλλων, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων ως εξής: Στη Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κατεχάκη και του Πύργου Αθηνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 7:00 έως τις 17:30.

Στη Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μιχαλακοπούλου και της Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 7:00 έως τις 17:30.

Στη Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Κηφισίας και Βασ. Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 7:00 έως τις 17:30.

Στη Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιλισίων και της Λ. Μεσογείων, από τις 7:00 έως τις 17:30.

Στη Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 5:00 έως τις 17:30.

Στη Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 10/11/2018 έως τις 19:00 την Κυριακή 11/11/2018.

Στη Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Καλλιρόης και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα, από τις 5:00 έως τις 7:00.

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή