Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Κάνει πρεμιέρα η παράσταση «Κύριος και Κυρία Λοτ» της Αντιγόνης Σταυροπούλου, στο θέατρο Tempus Verum – Εν Αθήναις. Η σκηνοθεσία είναι του Νικόλα Ανδρουλάκη. Στις 11.11 μ.μ., Ιάκχου 19.

• Για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου, το Μέγαρο Μουσικής διοργανώνει κύκλο τραγουδιών του Φρανσίς Πουλένκ σε ποίηση Απολινέρ και του Χανς Αϊσλερ σε ποίηση Μπρεχτ. Στις 8.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συναντά τον Γιάννη Κότσιρα, στην Ακτή Πειραιώς. Μπλέκουν τα μεγάλα τους τραγούδια, θυμούνται σπουδαία λαϊκά και ερμηνεύουν μαζί το καινούργιο «Δυο ζωές». Στις 10.30 μ.μ., Πειραιώς 178.

• Το βραβευμένο από το υπουργείο Πολιτισμού έργο «Παιχνίδι Ζωής» του Γιώργου Μπέλλου, παρουσιάζεται στο Θέατρο Μπέλλος, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου. Στις 9.30 μ.μ., Κέκροπος 1, Πλάκα.

• H Lydia Lunch έρχεται μαζί με τους Big Sexy Noise στο Gagarin, για ένα λάιβ που συνδυάζει τις διαφορετικές όψεις του ροκ εν ρολ στο πρόσωπο μιας πολύ δυναμικής γυναίκας. Ανοίγουν οι Ελληνες OmegaRay. Στις 9 μ.μ., Λιοσίων 205.

• Την «προεκλογική» παράσταση «Τους ζυγούς λύσατε» παρουσιάζει ο Βασίλης Παπαβασιλείου στο Θέατρο Τέχνης στις 6 μ.μ., Φρυνίχου 14, Πλάκα.

• Τελευταία μέρα προβολών για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο υπενθυμίζει στους σινεφίλ την εξαιρετική «Στρέλλα» του Πάνου Χ. Κούτρα. Στις 8.15 μ.μ., στο Ολύμπιον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή