To 2ο Athens Innovation Festival στο Ζάππειο

To 2ο Athens Innovation Festival στο Ζάππειο

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την βράβευση των μεγάλων νικητών του 36ου Μαραθωνίου, θα ανοίξει τη Δευτέρα τις πόρτες του το 2ο Athens Innovation Festival στο Ζάππειο Μέγαρο. Η διοργάνωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλοπούλου, πραγματοποιείται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΘΕΑ- ΕΒΕΑ) και αποτελεί μία ακόμη σημαντική προσπάθεια να καταγραφεί η Αθήνα ως ανερχόμενος σταθμός καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Τη βράβευση των νικητών του Μαραθωνίου, θα κάνουν ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, και ο διευθυντής του Αυθεντικού Μαραθωνίου και Ημι-μαραθωνίου Αθήνας, Μάκης Ασημακόπουλος.

Το φετινό Φεστιβάλ, που θα διαρκέσει έως την ερχόμενη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, θα φιλοξενήσει μερικά από τα πιο γνωστά πρόσωπα του επιχειρείν, της κεντρικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης, αλλά και των παραγωγικών φορέων. Κατά τη διάρκειά του, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με ομιλίες και πάνελ γύρω από θέματα, που αφορούν τα διαθέσιμα εργαλεία χρηματοδότησης, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και ανάπτυξη digital media στρατηγικής.

Το απόγευμα της Δευτέρας, διοργανώνονται τα πρώτα τέσσερα από τα συνολικά 12 workshops -με δωρεάν συμμετοχή του κοινού. Περιλαμβάνουν θέματα όπως η εισαγωγή στα χρηματοδοτικά εργαλεία και ο οδηγός επιβίωσης startups, ενώ παράλληλα θα διοργανωθεί και το πρώτο πάνελ με τίτλο: «Αθλητισμός & Επιχειρηματικότητα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Athens Innovation Festival, όπως και τις ομιλίες, τα πάνελ, τους εκθέτες, τους φορείς και τα εκπαιδευτικά εργαστήρια μπορείτε να τα δείτε στο: https://www.athensinnovation.gr/

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή