Θλίψη στον Ολυμπιακό για τον 55χρονο οπαδό

Θλίψη στον Ολυμπιακό για τον 55χρονο οπαδό

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο θάνατος ενός 55χρονου φιλάθλου του Ολυμπιακού από ανακοπή καρδιάς στις εξέδρες του Καραϊσκάκη, επισκίασε το αγωνιστικό σκέλος του ντέρμπι των «αιωνίων». Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο γιατρός των «ερυθρολεύκων» Χρήστος Θέος, η μάχη ήταν άνιση και ο άτυχος Γιάννης Δημάρχου έχασε τη μάχη για τη ζωή στο τέλος του αγώνα. Η πειραϊκή εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, όπου τονίστηκε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού πενθούν για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δήμαρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Η είδηση του θανάτου άγγιξε όλους όσοι σχετίζονται με τους «ερυθρόλευκους». Και όχι μόνο, αφού συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο τεχνικός των «Πειραιωτών», Πέδρο Μαρτίνς τόνισε σε γραπτή του δήλωση: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του φιλάθλου μας Γιάννη Δήμαρχου. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Από την πλευρά του, ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τους «πράσινους», Παπ Αμπού Σισέ ανέφερε: «Νιώθω βαθιά την ανάγκη να στείλω την πιο βαθιά μου συμπάθεια στην οικογένεια του Γιάννη Δήμαρχου για την τραγική τους απώλεια. Οι καρδιές μας είναι βαριές, γεμάτες θλίψη. Ειλικρινά ελπίζω να βρείτε λίγη γαλήνη από την αγάπη όλων που σας περιλαμβάνει και με την οποία θα τον θυμούνται όλοι».

Στη διάρκεια του ντέρμπι, ο Χρήστος Θέος έσπευσε στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει τον συνάδελφό του γιατρό του Παναθηναϊκού, όταν ο Σωκράτης Διούδης κτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα. Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο και αφού είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του, οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» πρόσφεραν το πιο ζεστό χειροκρότημα στον Διούδη, σε μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές των τελευταίων χρόνων στα ελληνικά γήπεδα.

Με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο αποχώρησε ο Αχμέντ Χασάν στο ημίχρονο του αγώνα. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Πειραιά αισιοδοξεί πως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο Αιγύπτιος επιθετικός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Γκερέρο, ο οποίος είχε τραυματιστεί –επίσης στο γόνατο– στη διάρκεια του αγώνα με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός απέχει, πλέον, έξι και τέσσερις βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και τον δεύτερο του πίνακα, Ατρόμητο. Ωστόσο, εντός των τειχών των «ερυθρολεύκων» υπάρχει πίστη πως στη συνέχεια της περιόδου θα υπερκαλύψουν τη διαφορά και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή