Μουνιέ από το 2019 για Παναθηναϊκό

Μουνιέ από το 2019 για Παναθηναϊκό

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε άλλο παρά υπερβολική αποδείχθηκε η ατάκα του Γιώργου Δώνη «παίζαμε με εννιά τα τελευταία 20 λεπτά», με την οποία αιτιολόγησε εν μέρει την ασφυκτική πίεση που γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν και διαμορφώθηκε στο 95΄ το τελικό 1-1. Οπως έδειξε η μαγνητική, ο Αντονι Μουνιέ σχεδόν με το που μπήκε στον αγώνα έπαθε ρήξη έσω πλαγίου (δελτοειδούς) συνδέσμου και αποτελεί ένα μικρό «θαύμα» που κατάφερε να βγάλει, όπως το έβγαλε, το παιχνίδι. Ο Γάλλος επιθετικός θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στις αρχές του επόμενου χρόνου καθώς στο (πολύ πρησμένο) δεξί του πόδι τοποθετήθηκε χθες νάρθηκας ακινητοποίησης, τον οποίο θα κρατήσει τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες, μέχρι αρχές Δεκεμβρίου. Θα ακολουθήσει μετά ειδικό πρόγραμμα για άλλες τρεις εβδομάδες και εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στους αγώνες στο ξεκίνημα του β΄ γύρου, τον Ιανουάριο του 2019. Εντονες ενοχλήσεις είχε και ο Μακέντα στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι τόσο σοβαρή.

Ο Δώνης δεν είχε δυνατότητα να αλλάξει κανέναν από τους δύο γιατί είχε ήδη κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές με τους Διούδη και Μαυρομάτη και φυσικά αυτή του Γάλλου. Για τον διεθνή τερματοφύλακα, υπήρξε πολύ μεγάλη ανησυχία, αλλά ευτυχώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι, παρότι το χτύπημα στο κεφάλι του ήταν πολύ βαρύ, απέφυγε τα χειρότερα. Νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο, ο Διούδης έκανε δύο αξονικές που ήταν «καθαρές» και ανακουφισμένος ευχαρίστησε τους πάντες: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως δίπλα μου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις μου και τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ από παιδάκι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές, να είστε καλά!».

Στο ιατρικό δελτίο μπήκε και το όνομα του… Γιώργου Δώνη. Εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο προπονητής των «πρασίνων» υποβλήθηκε σε επέμβαση βουβωνοκήλης και θα λείψει από τις επόμενες προπονήσεις.

• Διευκρινιστική δήλωση προς άρση κάθε παρεξήγησης έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, τονίζοντας ότι «ο Κότσαρης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και θα μας απασχολήσει ευχάριστα. Η παρουσία του στο πρώτο του ντέρμπι μαρτυρά ότι το μέλλον τού ανήκει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή