Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Σουμάχερ και η συγκίνηση της γυναίκας του (βίντεο)

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Σουμάχερ και η συγκίνηση της γυναίκας του (βίντεο)

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φως της δημοσιότητας είδε μία συγκινητική επιστολή  που έστειλε η γυναίκα του Σουμάχερ, Κορίνα, στον Γερμανό συνθέτη Σάσα Χέρχενμπαχ, ο οποίος – ένα χρόνο μετά το ατύχημα του  7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 –  έγραψε ένα τραγούδι για αυτόν με τίτλο «Γεννημένος να μάχεται».

«Σε ευχαριστώ ειλικρινά για το ωραίο δώρο σου, το οποίο μας βοηθάς σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ξέρουμε ότι ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει», γράφει εκτός των άλλων η Κορίνα Σουμάχερ, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό Bunte ο μουσικός. 

Το γράμμα θεωρείται πως γράφτηκε το 2014, ένα χρόνο μετά το ατύχημα του Σουμάχερ, ωστόσο ο Χέρχενμπαχ δεν το επιβεβαιώνει όυτε δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την τωρινή κατάσταση της υγείας του «Σούμι». 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στα διεθνή ΜΜΕ, ο παγκόσμιο πρωταθλητής βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, όπου λαμβάνει την ιδιαίτερη φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή