«Επανεκκίνηση» για Αρη με Παντελίδη

«Επανεκκίνηση» για Αρη με Παντελίδη

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με διαδικασίες… εξπρές άλλαξε στρατόπεδο ο Σάββας Παντελίδης. Την περασμένη Κυριακή καθοδήγησε τον Αστέρα Τρίπολης στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία και χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Αρη, έχοντας υπογράψει λίγο νωρίτερα συμβόλαιο 1,5 χρόνου, μέχρι το τέλος της περιόδου 2019-20.

Ολο αυτό το ντόμινο ήταν σε φάση επεξεργασίας από την περασμένη εβδομάδα και έγινε με απόλυτη συμφωνία και των τριών πλευρών, μια και η εξέλιξη αυτή ήταν βολική για όλους. Συνεργάτες του 54χρονου τεχνικού θα είναι οι Ακης Βάβαλης (βοηθός), Σάκης Παντελίδης (γυμναστής) και Πέτρος Σομπότοβιτς (αναλυτής), μαζί με τον Τόλη Τερζή (βοηθός προπονητή) και τον Αντώνη Λυκούρη (προπονητής τερματοφυλάκων) που παρέμειναν από το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο.

«Ξέρω πού ήρθα»

Ο Σάββας Παντελίδης παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου και εξαρχής έβαλε τον πήχυ των απαιτήσεων ψηλά, εκτιμώντας ότι τόσο το αγωνιστικό προφίλ του Αρη όσο και το ειδικό βάρος του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, του επιτρέπουν να θέσει ως στόχο την Ευρώπη: «Ο Αρης έχει κόσμο που έχει αδικηθεί και ταλαιπωρηθεί. Λογικό είναι να υπάρχει δυσπιστία στην αρχή, αλλά με τη δουλειά θα δείξουμε την αξία μας. Γνωρίζω τις απαιτήσεις, την πίεση και είμαι έτοιμος γι’ αυτό. Ηρθα σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ της Ελλάδας. Ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα ταιριάζει στο προφίλ του συλλόγου. Δεν σκοπεύω να αλλάξω πολλά. Θα κρατήσουμε το ίδιο στυλ, ανανεώνοντας ορισμένα πράγματα. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο να γνωρίσω καλύτερα την ομάδα μου, γι’ αυτό σε πρώτη φάση στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι κάθε Κυριακή. Ο μεγάλος μας στόχος, όμως, είναι η έξοδος στην Ευρώπη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή