Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νέα πρόσωπα που καλούνται να υποστηρίξουν τη «νέα εποχή» θα συνεδριάζει το Δ.Σ. της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από τις 20 Νοεμβρίου. Πρόεδρος ορίστηκε από το ΥΠΠΟ ο δικηγόρος και πρόεδρος του φεστιβάλ Animasyros, Βασίλης Καραμητσάνης, αντιπρόεδρος ο σκηνοθέτης Θέμελης Γλυνάτσης και μέλη ο τσεμπαλίστας Μάρκελλος Χρυσικόπουλος (φωτ.), η εκπρόσωπος της Ενωσης Ελλήνων Μουσουργών Ελένη Σκάρκου και ο εκπρόσωπος του Σωματείου Μουσικών της ΕΛΣ και κλαρινετίστας Γιάννης Σαμπροβολάκης.

(…) Ο καταξιωμένος Ισλανδός συγγραφέας Αντρί Σνερ Μάγκνασον έρχεται στην Αθήνα, στις 30 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018». Ο συγγραφέας θα δώσει διάλεξη στο Μέγαρο Μουσικής για τη λογοτεχνία και τους νέους, με ελεύθερη είσοδο. Μαζί του θα συνομιλήσουν η σκηνοθέτις Σοφία Βγενοπούλου και ο συγγραφέας Φίλιππος Μανδηλαράς. Στα ελληνικά κυκλοφορούν από τον Πατάκη τα βιβλία του «Τιμακιστάν – Το σεντούκι του χρόνου» και «Τα παιδιά του γαλάζιου πλανήτη».

(…) Οχι τον Μπράντλεϊ Κούπερ αλλά τον Τζακ Γουάιτ θα βλέπαμε να παίζει δίπλα στη Lady Gaga στην ταινία «A star is born», την οποία σκηνοθέτησε ο Κούπερ. Ο σκηνοθέτης έψαχνε έναν μουσικό για τον ρόλο του Τζάκσον Μέιν στην ταινία και τον είχε βρει στο πρόσωπο του τραγουδιστή των White Stripes, αλλά το στούντιο έθεσε το δικό του βέτο κι έτσι ο Μπράντλεϊ Κούπερ ανέλαβε δύο ρόλους στην ταινία που θεωρείται ένα από τα φαβορί για τα Οσκαρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή