Τραμπ προς μετανάστες στα σύνορα: Migrants go home!

Τραμπ προς μετανάστες στα σύνορα: Migrants go home!

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που οι πρώτοι μετανάστες έχουν φτάσει ήδη στο φράχτη που χωρίζει το Μεξικό από  Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ και  χιλιάδες άλλοι από το τεράστιο καραβάνι μεταναστών καταφθάνουν στην τελευταία πόλη πριν τα σύνορα, την Τιχουάνα, ο Ντόναλντ Τραμπ διεμήνυσε το βράδυ της μέσω Twitter: «Μετανάστες γυρίστε σπίτι σας».

Ο Αμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ προειδοποίησε ότι δεν θα ανεχθεί την «εισβολή» των μεταναστών, κατηγορώντας τους μάλιστα για «εγκλήματα» που προκαλούν.

«Ο δήμαρχος της Τιχουάνα, στο Μεξικό, μόλις ανέφερε ότι "η πόλη δεν είναι καλά προετοιμασμένη για να διαχειριστεί τόσους πολλούς μετανάστες, και για να διαχειριστούν τις εκκρεμότητες μπορεί να χρειαστούν 6 μήνες"’. Ομοίως, οι ΗΠΑ δεν είναι καλά προετοιμασμένες για αυτή την εισβολή και δεν θα την ανεχθούν. (Οι μετανάστες) προκαλούν το έγκλημα και μεγάλα προβλήματα στο Μεξικό. Πηγαίνετε σπίτι σας!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή