Δοκιμάζει Αρμενάκα ο ΠΑΟ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα παιδί – θαύμα της περασμένης δεκαετίας που δεν κατάφερε να διατηρήσει τη λάμψη του δοκιμάζει στο Κορωπί ο Γιώργος Δώνης κι αν τον πείσει, ο Παναθηναϊκός θα τον αποκτήσει καθώς είναι ελεύθερος και δεν εμπίπτει στους μεταγραφικούς περιορισμούς. Πρόκειται για τον 20χρονο ομογενή εξτρέμ Πάνο Αρμενάκα, ο οποίος έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από την Ουντινέζε και παρότι δοκιμάστηκε για τρεις μήνες στη Γουέστ Χαμ, δεν υπέγραψε συμβόλαιο.

Ο γεννημένος στις ΗΠΑ και μεγαλωμένος στην Αυστραλία Αρμενάκας θεωρήθηκε σε παιδική ηλικία ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως και πέρασε από τις ακαδημίες μεγάλων ομάδων (Μπαρτσελόνα, Αγιαξ, Τσέλσι, Μπλάκμπερν, Αρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν) μέχρι να τον αποκτήσει σε ηλικία 13 ετών η Μπρέσια. Την επόμενη χρονιά πήγε στη Γουότφορντ και δύο χρόνια μετά στην Ουντινέζε, με την οποία υπέγραψε στα 17 του επαγγελματικό συμβόλαιο, χωρίς να κερδίσει μόνιμη θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Είναι αριστεροπόδαρος ακραίος επιθετικός, 2 φορές διεθνής με την Κ-17 της Ελλάδας, επτά με την Κ-17 και άλλες δύο με την Κ-23 της Αυστραλίας.

• Σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε ο Μακέντα, σε αντίθεση με τον Διούδη ο οποίος έκανε ξανά θεραπεία, περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Θεραπεία έκαναν και οι Κουλιμπαλί (κάταγμα στο χέρι στην προπόνηση της Παρασκευής), Μουνιέ, με την επιστροφή τους να αναμένεται στις αρχές του 2019. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η επίσκεψη του Ζέκα στο Κορωπί, για να δει τους πρώην συμπαίκτες του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή