Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πρώτες δοκιμαστικές ηχογραφήσεις κομματιών του θρυλικού άλμπουμ του Τζίμι Χέντριξ (φωτ.) «Electric Ladyland» περιλαμβάνονται στην κασέτα που θα δημοπρατηθεί στις 27 Νοεμβρίου από τον αμερικανικό οίκο Omega Auctions με εκτιμώμενη τιμή 5.000 έως 10.000 ευρώ. Την ίδια ημέρα θα διατεθούν προς πώληση άγνωστες ηχογραφήσεις του Ντέιβιντ Μπόουι, η Βίβλος που είχε δίπλα στο κρεβάτι του ο Ελβις Πρίσλεϊ, ένα σημειωματάριο του Μάικλ Τζάκσον, καθώς και αρνητικά ανέκδοτων φωτογραφιών του Μπομπ Μάρλεϊ, με εκτιμώμενη τιμή 30.000 με 50.000 ευρώ.

(…) «Eχω έναν κανόνα, προσπαθώ να μην το τραγουδήσω πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών… γιατί όταν αρχίσω, είναι αδύνατο να σταματήσω μέχρι μετά την Πρωτοχρονιά. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό», δήλωσε η Μαράια Κάρεϊ όταν της ζήτησαν να τραγουδήσει το χιλιοπαιγμένο «All I Want for Christmas Is You» στη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον. Σύμφωνα με τον Φάλον, πρόκειται για το κομμάτι με τα περισσότερα downloads στην ιστορία της εορταστικής μουσικής. Το τελευταίο άλμπουμ της τραγουδίστριας, με τίτλο «Caution», κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή.

(…) Στην Καλιφόρνια θα γυριστεί τελικά το σίκουελ του θρυλικού «Space Jam», ενώ, όπως ανακοινώθηκε χθες, η ταινία κατάφερε να εξασφαλίσει και τη μεγαλύτερη έκπτωση φόρου στην πολιτεία. Κάπως έτσι ο Λεμπρόν Τζέιμς θα πάρει τη θέση του Μάικλ Τζόρνταν δίπλα στα καρτούν, κάνοντας και το κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή