Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για το Περιστέρι

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για το Περιστέρι

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανάλυση του Ατρομήτου και ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσει o Ολυμπιακός τον κυριακάτικο αγώνα του Περιστερίου είναι οι προτεραιότητες του Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο, συνεχίζεται με προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά για το κρίσιμο ματς του Περιστερίου, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα επιχειρήσουν να πορευθούν στον μονόδρομο της νίκης στην προσπάθεια που κάνουν για να αλλάξουν προς όφελός τους την εικόνα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αχμέντ Χασάν έως το τέλος του χρόνου, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, ο Μεριά επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες. Το ματς με τον Ατρόμητο θα χάσει και ο Τσιμίκας εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί την επόμενη Πέμπτη, στον κρίσιμο αγώνα με την Μπέτις στη Σεβίλλη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Την ίδια ώρα, ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο προπονείται κανονικά τα τελευταία 24ωρα, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μίλαν βρίσκεται ο Γιάγια Τουρέ, όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας. Παράλληλα, ρεπορτάζ από την Αργεντινή αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την Ουνιόν Σάντα Φε για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Φράνκο Σολδάνο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή