Αυτή η πληροφορία για τη Meghan Markle μας ξάφνιασε ευχάριστα!

Αυτή η πληροφορία για τη Meghan Markle μας ξάφνιασε ευχάριστα!

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Meghan Markle δεν είναι μια συνηθισμένη δούκισσα, αυτό είναι γνωστό και δεδομένο. Ένα νέο ντοκιμαντέρ μάς αποκάλυψε μια καινούργια πληροφορία, η οποία μάλιστα μας ξάφνιασε ευχάριστα.

Το ''Meghan's New Life: The Real Princess Diaries'' κυκλοφόρησε και μας αποκάλυψε πως η Markle γράφει τις ομιλίες της η ίδια. Για την ακρίβεια, το χαρτί που κρατούσε στην ομιλία της σε πανεπιστήμιο στο Φίτζι, είχε πάνω χειρόγραφες σημειώσεις, κάτι που παρατήρησε ο βασιλικός σχολιαστής Omid Scobie και γι' αυτό ρώτησε περισσότερα έναν άντρα από τη συνοδεία της.

''Ήταν μια αξέχαστη ομιλία για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στους μισθούς. Ήταν ολόκληρη γραμμένη απ' αυτή. Την έγραφε για μέρες'' είπε ο Scobie. Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι συνηθισμένο για τη βασιλική οικογένεια, αλλά η Markle, σύμφωνα με πηγές, πριν από κάθε ομιλία κυκλοφορεί στο παλάτι κουβαλώντας σημειώσεις.

Δείτε την ομιλία:

Δεν ήταν απλά μια δυναμική ομιλία, αλλά και προσωπική αφού η δούκισσα αποκάλυψε το πώς πλήρωνε για τις σπουδές της.

''Στις μέρες μας και γι' αυτή την οικογένεια είναι πρωτάκουστο να δίνουν ομιλίες για φεμινισμό. Σίγουρα δεν είναι κάτι που κάνει η Βασίλισσα, ούτε και η Kate Middleton. Η Μeghan είναι η φεμινίστρια πριγκίπισσα των ονείρων μας'' είπε η δημοσιογράφος Michelle Ruiz.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή