Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία μόλις 41 ετών έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής των LFO, Ντέβιν Λίμα  (φωτ.), ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. «Λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του, μου είπε “αδελφέ, όταν όλα τελειώσουν, πες τους απλώς πως εξαφανίστηκα”», δήλωσε ο Brad Fischetti, το μοναδικό εν ζωή μέλος του ποπ συγκροτήματος, καθώς ο αρχικός τραγουδιστής Ριτς Κρόνιν είχε πεθάνει το 2010 από λευχαιμία. Oι LFO ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς τη δεκαετία του ’90 χάρη σε κομμάτια όπως το «Summer Girls» και το «Girl on TV», ενώ το 2017 επανενώθηκαν και πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο νέο τραγούδι τους ύστερα από 15 χρόνια.

(…) Kαθώς η κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης καινούργιας «Μαίρη Πόπινς» πλησιάζει (20/12), μια απολαυστική συνέντευξη του Ντικ Βαν Ντάικ μας προετοιμάζει. Εκεί ο 92χρονος ηθοποιός, ο οποίος είχε λάβει μέρος και στην κλασική εκδοχή, αφηγείται το περιστατικό όπου χρειάστηκε να πληρώσει (!) 4.000 δολάρια στον ίδιο τον Γουόλτ Ντίσνεϊ, προκειμένου να πάρει τον δεύτερο από τους δύο ρόλους που παίζει στην ταινία.

(…) Σατανιστές – Σαμπρίνα σημειώσατε «Χ». Η απίστευτη υπόθεση της αγωγής που κατέθεσε ομάδα σατανιστών εναντίον του Netflix και της Warner Bros για την αντιγραφή ενός «θεϊκού» τραγόμορφου συμβούλου έληξε με συμβιβασμό μεταξύ των δύο πλευρών. Η Σαμπρίνα που υποδύεται η ηθοποιός Κίρναν Σίπκα βασανίζεται στη σειρά από τη διπλή της φύση: μισή άνθρωπος, μισή μάγισσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή