Πρόσωπα της Τρίτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αυτόν τον γάμο, την παράσταση δεν έκλεψε η νύφη αλλά ο κιθαρίστας: ο Τζόνι Ντεπ  (φωτ.) ανέλαβε τον ρόλο του μουσικού στον γάμο του φίλου του Shane MacGowan, που πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη. Ο γνωστός ηθοποιός τυχαίνει να είναι μέλος του ροκ συγκροτήματος Hollywood Vampires, στο οποίο συμμετέχουν επίσης ο Αλις Κούπερ και ο Τζο Πέρι των Aerosmith, ενώ το 1997 έπαιξε κιθάρα για τις ανάγκες της ηχογράφησης του άλμπουμ «Be Here Now» των Oasis. Αυτή όμως ήταν η πρώτη φορά που ανέλαβε τη μουσική συνοδεία γαμήλιας τελετής.

(…) Τι κι αν η σύλληψη και προφυλάκισή του είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της ημερομηνίας κυκλοφορίας του επερχόμενου άλμπουμ του; Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο δίσκος «Dummy Boy» του ράπερ Tekashi 6ix9ine, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες και δεν αποκλείεται να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή, διέρρευσε μέσω μιας ιστοσελίδας θαυμαστών του και ήταν ελεύθερα διαθέσιμος στο Διαδίκτυο. Προηγουμένως, ο Καναδός παραγωγός Murda Beatz είχε ποστάρει: «Εχω το άλμπουμ, μήπως θα έπρεπε να…».

(…) «Τι γίνεται με το Brexit; Είναι πολύ σημαντικό;», ρώτησε ο Οζι Οζμπορν τον δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη για το βρετανικό περιοδικό «Big Issue». Μόνιμος κάτοικος Λος Αντζελες εδώ και δεκαετίες, ο Αγγλος μουσικός παραδέχθηκε ότι «δεν διαβάζει εφημερίδες και δεν μιλάει για πολιτική», προσθέτοντας ότι δεν πολυκαταλαβαίνει το Brexit. Αντίθετα, η γυναίκα του, Σάρον, έχει επανειλημμένως εκφράσει την υποστήριξή της για την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή