H Breitling με τον Brad Pitt στην Κίνα

H Breitling με τον Brad Pitt στην Κίνα

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μία λαμπρή εκδήλωση στο επιβλητικής αρχιτεκτονικής Phoenix Center του Πεκίνου η Breitling θέλησε να γιορτάσει την παρουσία της στην Κίνα. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο αεικίνητος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Georges Kern, ο οποίος υποδέχθηκε τους περίπου 500 εκλεκτούς προσκεκλημένους σε μία ατμόσφαιρα όπου κυριαρχούσε το μπλε χρώμα της Breitling. Τιμώμενα πρόσωπα ήταν μερικοί από τους πολύ στενούς «φίλους» της μάρκας, όπως η Sally Fitzgibbons από την Αυστραλία, η οποία είναι μέλος της Breitling Surfers Squad, o παγκοσμίου φήμης φωτογράφος και σκηνοθέτης Peter Lindbergh, όπως και ο διάσημος Κινέζος ηθοποιός Daniel Wu και ο αστέρας του Χόλυγουντ, Brad Pitt, και οι δύο μέλη της Breitling Cinema Squad (σας είχαμε παρουσιάσει σχετικό θέμα εδώ).

H Breitling με τον Brad Pitt στην Κίνα-1

Georges Kern, Peter Lindbergh, Brad Pitt και Daniel Wu

«Σήμερα ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο για την Breitling στην Κίνα και είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτό. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε αυτό που εμείς αποκαλούμε το θρυλικό μας μέλλον, εστιάζοντας όχι μόνο στον αέρα αλλά και στη θάλασσα και στην ξηρά, μαζί με τις Breitling Squads, στις οποίες συγκαταλέγονται κάποιοι από τους σημαντικότερους εταίρους, πρεσβευτές και φίλους μας», ανέφερε ο κ. Kern. «Η Breitling εγκαινίασε την πρώτη της αποκλειστική ασιατική μπουτίκ στο Πεκίνο πριν από μόλις λίγους μήνες και τώρα ενισχύουμε την διαδικτυακή και ψηφιακή μας παρουσία στην Ασία μέσω της στρατηγικής συνεργασίας μας με την Alibaba εγκαινιάζοντας το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα Breitling TΜall». Σημειωτέον, η Alibaba είναι εταιρεία-κολοσσός στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως.

H Breitling με τον Brad Pitt στην Κίνα-2

Tο επιβλητικό κατάστημα της Breitling στο εμπορικό κέντρο Phoenix του Πεκίνου

Στην εκδήλωση στο Πεκίνο έκανε πρεμιέρα και η νέα συλλογή Premier της Breitling, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα Premier, τα πρώτα κομψά μοντέλα που είχε λανσάρει η ελβετική μάρκα τη δεκαετία του 1940. Η νέα συλλογή επαναφέρει την κομψότητα και την παρατάσσει δίπλα στη χρηστικότητα των Instruments for Professionals, στα οποία οφείλει τη φήμη της η Breitling.

H Breitling με τον Brad Pitt στην Κίνα-3

Premier B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green, καρπός της συνεργασίας της Breitling με την κορυφαία Βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία.

H Breitling με τον Brad Pitt στην Κίνα-4

Τα φλας, όπως ήταν φυσικό, μονοπώλησε ο Αμερικανός megastar Brad Pitt, ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του αναλόγως: «Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στο Πεκίνο με την Breitling. Η μάρκα μεταλλάσσεται και ταυτοχρόνως ενσωματώνει την ιστορία της στο design των ρολογιών της. Χαίρομαι που συμμετέχω σ’ αυτό». Στον καρπό του Brad Pitt διακρίναμε έναν χρονογράφο με καντράν τύπου Panda από τη νέα συλλογή Premier.

H Breitling με τον Brad Pitt στην Κίνα-5

Περισσότερες πληροφορίες για τη Breitling εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοελλάς (τηλ.: 210-3638286)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή