3 fresh τρόποι να συνδυάσεις το αγαπημένο σου φόρεμα με το κατάλληλο ζευγάρι μπότες

3 fresh τρόποι να συνδυάσεις το αγαπημένο σου φόρεμα με το κατάλληλο ζευγάρι μπότες

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα παντελόνι σε αυστηρή ίσια γραμμή μοιάζει η καλύτερη επιλογή για τις κρύες μέρες του χειμώνα στο γραφείο συνδυασμένο με το αγαπημένο σου πουλόβερ. Κι αυτό αν δεν έχεις για ακόμα μια φορά υποκύψει στην εύκολη λύση του κλασσικού μπλε τζιν. Τί γίνεται όμως με εκείνες τις ημέρες που δεν θέλεις να νιώθεις τόσο… basic;

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει τα χρωματιστά και φλοράλ φορέματα μας περισσότερο με την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, όμως σ' αυτή την περίπτωση είναι το κομμάτι που θα αναδείξει το στυλ μας και θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στα μουντά σύνολα τριγύρω μας.

Εμείς συγκεντρώσαμε τρεις προτάσεις για καθημερινά looks που σίγουρα θα σας παρασύρουν.

1.Συνδυάστε ένα ζεστό πλεκτό φόρεμα σε μια απόχρωση του μπεζ κάτω από το γόνατο με ένα ζευγάρι σοφιστικέ μπότες σε ένα έντονο χειμερινό χρώμα όπως μπορντό ή σκούρο πράσινο. Μια ζώνη στη μέση είναι το κατάλληλο αξεσουάρ που θα αναδείξει τη σιλουέτα σας.

3 fresh τρόποι να συνδυάσεις το αγαπημένο σου φόρεμα με το κατάλληλο ζευγάρι μπότες-1

2.Ποιός είπε ότι τα φλοράλ είναι αποκλειστικό προνόμιο της Άνοιξης; Ένα φόρεμα σε πιο ζεστές αποχρώσεις συνδυασμένο με ένα ζευγάρι μπότες με κορδόνια θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το κατάλληλο bohemian chic look. Αν το φόρεμά σας είναι από λεπτό ύφασμα τότε ένα ζιβάγκο από μέσα θα σας προφυλάξει από το κρύο, ενώ μια καμπαρντίνα σε basic χρώμα θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας.

3 fresh τρόποι να συνδυάσεις το αγαπημένο σου φόρεμα με το κατάλληλο ζευγάρι μπότες-2

3.Ένα καρό φόρεμα σε jewel τόνους είναι και η κατάλληλη πρόταση για την εποχή αφού στη στιγμή δημιουργεί ένα γιορτινό σύνολο. Προτιμήστε ένα κομμάτι σε κομψή γραμμή μέχρι το γόνατο και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο σε μαύρο χρώμα για να δώσετε μια ισορροπία στο χρωματιστό σύνολό σας.

3 fresh τρόποι να συνδυάσεις το αγαπημένο σου φόρεμα με το κατάλληλο ζευγάρι μπότες-3

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή