Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Διάλεξη του δημοφιλούς Ισλανδού συγγραφέα Αντρί Σνερ Μάγκνασον με θέμα «Γράφοντας για τα παιδιά και τους νέους του ταλαίπωρου πλανήτη μας. Ενα σεντούκι του χρόνου στον μπλε πλανήτη». Στις 7 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Η όπερα «Η ανθρώπινη φωνή» του Φρανσίς Πουλένκ, βασισμένη στον ομώνυμο θεατρικό μονόλογο του Ζαν Κοκτώ, έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ, σε σκηνοθεσία Παναγή Παγουλάτου και με την Ελενα Κελεσίδη στον ρόλο της γυναίκας. Στις 8.30 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, λεωφ. Συγγρού 364.

• Το «Χριστουγεννιάτικο χωριό» ανοίγει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Από τις 10 π.μ. Πειραιώς 100, Γκάζι.

• Η Επιτροπή Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Ερευνα στον τομέα της ενέργειας στην Ελλάδα». Στις 9 π.μ. Ιδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, Σωρανού Εφεσίου 4.

• Η διεθνής ομάδα New Fangled Stages για τρεις παραστάσεις στο «Από Μηχανής Θέατρο» με το έργο «Trashman’s Dilemma» για τη σύγχρονη Αμερική του Τραμπ. Στις 6 μ.μ. Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο.

• Η Blank Wall Gallery φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Αθήνα την έκθεση «City Scenes», που διοργανώνει η διεθνής φωτογραφική πλατφόρμα GuruShots, με χιλιάδες ακολούθους σε όλο τον κόσμο. Εως 2/12. Φωκίωνος Νέγρη 55, Κυψέλη.

• «Από το Trio Sentimento με αγάπη», ο τίτλος της συναυλίας με μελωδικά κομμάτια της κλασικής μουσικής. Στις 8.30 μ.μ. Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή