Βιντεο-ανάλυση Δώνη στους παίκτες ενόψει Αρη

Βιντεο-ανάλυση Δώνη στους παίκτες ενόψει Αρη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πολλά μποφόρ στο Κορωπί πρόσφεραν μια καλή ευκαιρία στον Γιώργο Δώνη να μη βγάλει τους παίκτες του στο γήπεδο για προπόνηση αλλά να τους κρατήσει στην αίθουσα προβολών για να τους κάνει ανάλυση τακτικής με βάση το βίντεο. Αν και μεσολάβησαν πολλές ημέρες από τότε, στο επίκεντρο ήταν τα λάθη που έκαναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός στον αγώνα της Κυριακής με τον Αρη. Με δεδομένο ότι οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης έχουν νέο προπονητή τον Σάββα Παντελίδη, θα βάλουν νέα στοιχεία στο παιχνίδι τους, κάποια εκ των οποίων τα εντόπισε ο Δώνης στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και τα επισήμανε στους παίκτες του.

Οι μόνοι «πράσινοι» που δεν παρακολούθησαν την ανάλυση του βίντεο ήταν οι τραυματίες Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Σέχου, οι οποίοι έπρεπε να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Είναι οι μόνοι που δεν υπολογίζονται την Κυριακή για τον αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς όλοι όσοι είχαν κάποια θέματα στο προηγούμενο διάστημα (Κουρμπέλης, Ινσούα, Μαυρομάτης, Διούδης) αναμένεται να γυμναστούν σήμερα σε εντατικούς ρυθμούς και να ακολουθήσουν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχει σήμερα, μετά την απογευματινή (17.00) προπόνηση στο Κορωπί. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ζητήσει εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αρη και θα παίξει στο Χαριλάου χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή