Μουσικό ταξίδι σε λαϊκά μονοπάτια

Μουσικό ταξίδι σε λαϊκά μονοπάτια

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας ιστορικός χώρος που ανακαινίσθηκε και επαναλειτουργεί, σε μια περιοχή που έχει πραγματικά ανάγκη να ζωντανέψει, και ένα πρόγραμμα με νέους τραγουδιστές στα πιο ωραία λαϊκά. Ακούγεται συνταγή επιτυχίας.

Στο «Αλσος», από το οποίο πέρασαν στο παρελθόν οι κορυφαίοι του θεάτρου και της μουσικής, στο Πεδίον του Αρεως, ξεκινάει με πολλές καλλιτεχνικές προτάσεις σε επιμέλεια του Διονύση Σαββόπουλου και κάνει σήμερα πρεμιέρα η μουσική παράσταση με τίτλο «Τα πιο ωραία λαϊκά» που υπογράφει η Λίνα Νικολακοπούλου. Αγαπημένα τραγούδια και μεγάλες επιτυχίες των Μητσάκη, Χιώτη, Παπαϊωάννου, Βαμβακάρη, Ζαμπέτα, Καλδάρα, Γαβαλά, Καρανικόλα, Βοσκόπουλου, Κουγιουμτζή, Λοΐζου, Πλέσσα, Σπανού, Ακη Πάνου, Χρ. Νικολόπουλου, Σούκα, Πάριου, Βαγιόπουλου, Αλαγιάννη, Κραουνάκη, Ρεμπούτσικα κ.ά. φτιάχνουν ένα πρόγραμμα που θα ταξιδέψει το κοινό σε χρόνια και εποχές, σε μέρη της Μικράς Ασίας, των νησιών, σε γειτονιές του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, στις δεκαετίες του ’50 και του ’60, αλλά και στο σήμερα.

Τραγουδούν οι Ρία Ελληνίδου, Θάνος Ματζίλης, Νεκταρίλια Τσομπανόγλου και τους συνοδεύουν εξαιρετικοί μουσικοί.

​​«Τα πιο ωραία λαϊκά», από σήμερα και κάθε Παρασκευή. Εναρξη στις 9 μ.μ. Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Αρεως. Τηλ. 210-72.34.567.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή