Διακοπή της δίκης για το C-4I λόγω ψύχους

Διακοπή της δίκης για το C-4I λόγω ψύχους

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διακόπηκε η δίκη για το C-4I-αφορά την παραλαβή του συστήματος και τα μη πολιτικά πρόσωπα που δικάζονται – διότι έκανε τόσο κρύο, δεν υπάρχει θέρμανση στη δικαστική αίθουσα, με αποτέλεσμα δικαστές, δικηγόροι και κατηγορούμενοι να μην αντέξουν την παραμονή τους στη δικαστική διαδικασία.

Οι δικαστές ήταν στην δικαστική έδρα με τα παλτό τους και η εισαγγελέας χρειάστηκε να ζητήσει διακοπή για να φορέσει παλτό και κασκόλ! Αυτά στο εφετείο της Αθήνας, το μεγαλύτερο δευτεροβάθμιο δικαστήριο της χώρας.

Σε ό,τι αφορά την ουσία της εκδίκασης της υπόθεσης με την έναρξη της διαδικασίας, τον λόγο πήρε η πλευρά της αμερικανικής SAIC, μέσω του δικηγόρου κ. Θέμη Σοφού, ο οποίος επικαλούμενος την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ζήτησε την αποβολή του ελληνικού δημοσίου από την πολιτική αγωγή.

Όπως είπε, σύμφωνα με την απόφαση, την οποία έχει επικυρώσει και το Εφετείο της Αθήνας, το ελληνικό δημόσιο οφείλει να καταβάλει στην αμερικανική εταιρία – η οποία ανέλαβε το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων – 39.700.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή