Θερμή χειραψία και χαμόγελα στη συνάντηση Πούτιν – Σαλμάν στη G20 (βίντεο)

Θερμή χειραψία και χαμόγελα στη συνάντηση Πούτιν – Σαλμάν στη G20 (βίντεο)

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας,  Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, τράβηξε σήμερα την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των 20 (G20) στο Μπουένος Άιρες, στον απόηχο της δολοφονίας του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας συναντήθηκε με τους παγκόσμιους ηγέτες και οι κάμερες κατέγραψαν τον εγκάρδιο χαιρετισμό που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο: χαμόγελα και θερμή, όχι η κλασσική, χειραψία. Πούτιν και Σαλμάν κάθισαν δίπλα – δίπλα και συνέχισαν να γελάνε και να συνομιλούν, ενώ κατέφθαναν και οι υπόλοιποι ηγέτες. 

 

Ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν συναντήθηκε και με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν ο οποίος – σε μια πεντάλεπτη συνάντηση στο περιθώριο της συνόδου κορυφής – είπε στον Σαουδάραβα πρίγκιπα πως οι Ευρωπαίοι θα επιμείνουν ώστε διεθνείς ειδικοί να συμμετάσχουν στις έρευνες για τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή