H Victoria Beckham επαναφέρει αυτή την τάση από τα μαθητικά μας χρόνια…

H Victoria Beckham επαναφέρει αυτή την τάση από τα μαθητικά μας χρόνια…

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν η Victoria Beckham εμφανίζεται με μια νέα τάση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε λίγες μέρες θα την δούμε να ''κυκλοφορεί'' παντού.  Άλλωστε όταν η βασίλισσα του στυλ αφήνει να εννοηθεί ότι αυτή πρόκειται να είναι η επόμενη μεγάλη μας εμμονή ο κόσμος της μόδας ''υπακούει''.

H Victoria Beckham επαναφέρει αυτή την τάση από τα μαθητικά μας χρόνια…-1

Με τα 90s να έχουν πια ''πολυφορεθεί'', η Lady V αυτή τη φορά αποφάσισε να μας υπενθυμίσει ένα κομμάτι από τα 00s. Έτσι λοιπόν η εμφάνισή της με καμουφλάζ σακάκι δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και να ''ταρακουνήσει'' τα υπόλοιπα ''it'' girls της μόδας. Η πρώην ποπ σταρ επέλεξε ένα κομμάτι από τη νέα της συλλογή το οποίο συνδύασε με στενό παντελόνι ιππασίας σε στυλ 80s και sock boots δημιουργώντας ένα old school look που έμοιαζε απίστευτα μοντέρνο.

Η trendsetter έκανε το κλασσικό μοτίβο της παραλλαγής να μοιάζει σύγχρονο ανακοινώνοντας την τάση που θα δούμε σε λίγο καιρό να εμφανίζεται παντού με τον πιο elegant τρόπο και έδειχνε ανεπιτήδευτα φινετσάτη με κλασσικά κομμάτια, χωρίς να παρασύρεται σε καμία υπερβολή. Φτάνει μόνο να σας πούμε ότι έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του σε total looks στα Zara.

H Victoria Beckham επαναφέρει αυτή την τάση από τα μαθητικά μας χρόνια…-2

ZARA Πουκάμισο €39,95 και Φούστα €29,95

H Victoria Beckham επαναφέρει αυτή την τάση από τα μαθητικά μας χρόνια…-3

ZARA Τζιν €39,95

 

Περισσότερα fashion trends στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή