MIDO Commander Shade Special Edition

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 11 Νοεμβρίου 1918, την ίδια μέρα που υπογράφηκε η ανακωχή που σήμανε το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Georges Schaeren ίδρυσε τη Mido. Φιλοσοφία του ο διαχρονικός σχεδιασμός, τα ποιοτικά υλικά και η τεχνολογική καινοτομία. Το 2018 η ελβετική μάρκα γιορτάζει την 100η επέτειο της με μία σειρά καινοτόμων μοντέλων που ανήκουν στη συλλογή Commander. Ένα από αυτά είναι το εντυπωσιακό Commander Shade.

MIDO Commander Shade Special Edition-1

Το εμβληματικό μοντέλο Commander παράγεται αδιάκοπα από τη Mido από το 1959. Έχει ξεπεράσει σχεδόν έξι δεκαετίες ζωής, διατηρώντας αναλλοίωτο το DNA που καθόρισε τη φήμη του. Με σχεδιαστικές αναφορές στον Πύργο του Άιφελ, το συμβολικό μνημείο του Παρισιού, το Commander αποτελεί την επιτομή της ελβετικής παραδοσιακής τεχνογνωσίας στην ωρολογοποιία.

MIDO Commander Shade Special Edition-2

Παρότι είναι εμπνευσμένο από ένα ρολόι που μας γυρίζει πίσω στον χρόνο, το νέο Commander Shade έχει μία φρεσκάδα και μία σύγχρονη διάθεση απολύτως εναρμονισμένη με το σήμερα. Η κάσα του σε κλασική διάμετρο 37 mm είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση ροζ χρυσού PVD. Η λεπτή και κομψή στεφάνη και διακριτική κορόνα του επιτρέπουν να εστιάσουμε στο εντυπωσιακό και ιδιαιτέρως φροντισμένο καντράν.

MIDO Commander Shade Special Edition-3

Το καντράν του έχει πολύ ωραίο δίχρωμο ντεγκραντέ φινίρισμα στους τόνους του γκρι-μπεζ και του ασημί και έχει σαφείς σχεδιαστικές επιρροές από ένα μοντέλο Commander του 1979. Διαθέτει απλικέ ενδείξεις των ωρών, με μαύρη επίστρωση και ένδειξη ημέρας και ημερομηνίας σε διπλό παράθυρο, στο 3. Προκειμένου να εξασφαλίσουν άριστη ανάγνωση της ώρας ακόμη και στο σκοτάδι, οι σχεδιαστές φρόντισαν η γυαλισμένη φλάντζα να διαθέτει δώδεκα μικρές κουκίδες με φωσφορίζουσα επίστρωση Super-LumiNova®. Το ίδιο φωτοβόλο υλικό περιέχεται και στους ευθύγραμμους δείκτες της ώρας και των λεπτών. Ένα ακρυλικό κρύσταλλο με το λογότυπο της Mido τυπωμένο προστατεύει την πρόσοψη του ρολογιού.

MIDO Commander Shade Special Edition-4

Το Commander Shade Rose Gold PVD φορά έναν εξελιγμένο και αξιόπιστο αυτόματο μηχανισμό ελβετικής κατασκευής και είναι στεγανό μέχρι 50 μ. βάθος. Το ευέλικτο και κομψό πλεκτό μπρασελέ του τύπου Milanese είναι από ατσάλι με ροζ χρυσή PVD επίστρωση και τυλίγεται γύρω από τον καρπό προσφέροντας άνεση και εργονομία.

MIDO Commander Shade Special Edition-5

Τιμή: 870 €

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή