Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές σήμερα

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές σήμερα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεφώσεις κατά περιόδους που από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Αιγαίο. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα, Τετάρτη, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και προς το βράδυ στη Χαλκιδική, τις Σποράδες και την Εύβοια. Η αορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και το πρωί, κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από 1 έως 7, στα δυτικά ηπειρωτικά από 5 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 13, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 10 έως 16, και στην Κρήτη από 13 έως 15 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, σταδιακά όμως θα ενισχυθούν και προς το βράδυ θα φτάνουν τοπικά και τα 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν βόρειοι 5 έως 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις έως και το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 4 μποφόρ, όμως από το πρωί όμως θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τοπικά τα 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το πρωί θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τα 7 μποφόρ στα δυτικά και τα 5 στον υπόλοιπο νομό. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή