Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Την παράσταση «Ο καταποντισμός του εγωιστή Γιόχαν Φάτσερ» του Μπέρτολντ Μπρεχτ παρουσιάζει η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Στις 9 μ.μ. Εθνικό Θέατρο, Αγ. Κωνσταντίνου 22.

• Λίγο πριν από την ανανέωση των εκθεμάτων της περιοδικής έκθεσης με τίτλο «Από την Απαγορευμένη Πόλη: αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong» (13/12), το Μουσείο Ακρόπολης φιλοξενεί διάλεξη του καθηγητή Θεοδόση Τάσιου με θέμα «Κίνα και αρχαία Ελλάδα: σύγκριση μυθολογίας και φιλοσοφίας». Ελεύθερη είσοδος. Στις 7 μ.μ. Διον. Αρεοπαγίτου 15.

• Το «Φουγάρο» άνοιξε στο κοινό τον νέο εκθεσιακό του χώρο «Fougaro Athens 14», παρουσιάζοντας μια μεγάλη έκθεση από την FKP Collection, τη συλλογή έργων τέχνης της Φλωρίκας Π. Κυριακοπούλου. Η επιμέλεια του χώρου και το curating της έκθεσης ανήκουν στη συλλέκτρια. Τρίτη – Τετάρτη 12 μ. – 6 μ.μ. 14ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, Κάτω Κηφισιά.

• Μουσικοθεατρική παράσταση είναι το «Σκιών καμώματα με φωτεινά τραγούδια» από τους Φωτεινή Σαββατιανού και Τάκη Βαμβακίδη, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Στις 9 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 143.

• Η έκθεση ζωγραφικής «Russian Avant Garde Traditions» του Alexander Lozovoy εγκαινιάζεται σήμερα, με επιμελήτρια την Ολγα Καρντασίδη. Στις 7 μ.μ. Iris Galerie, Αντήνορος 12.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Σε α΄ ενικό και β΄ πληθυντικό», της δημοσιογράφου και κριτικού τέχνης Εφης Μιχάλαρου από την Ενωση Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στις 11.30 π.μ. Αμαλίας 8, Σύνταγμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή