Παναθηναϊκός άκρως ελληνικός και νεανικός

Παναθηναϊκός άκρως ελληνικός και νεανικός

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι από μόνο του εντυπωσιακό: από τους 18 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Δώνης για το σημερινό (16.00) παιχνίδι Κυπέλλου με την Ιεράπετρα στο ΟΑΚΑ, οι 17 είναι Ελληνες, δύο εκ των οποίων (οι 17χρονοι Τζαβίδας και Σερπέζης) δεν μπορούν να έχουν δίπλωμα οδήγησης γιατί είναι ανήλικοι! Ο 18ος της παρέας είναι ο αλβανικής καταγωγής Αντριάνο Σκεντεράι, ο οποίος όμως έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα, όντας από πολύ μικρός στις «πράσινες» ακαδημίες. Είναι ο τρίτος ανήλικος της 18άδας και βασικό στέλεχος της Κ20.

Η νίκη στο Αγρίνιο σε συνδυασμό με τη χαμηλή δυναμικότητα της Ιεράπετρας, ομάδας της Φούτμπολ Λιγκ 2, επέτρεψε στον 49χρονο τεχνικό να ξεκουράσει τους περισσότερους από τους βασικούς του παίκτες και να επιλέξει για το σημερινό παιχνίδι κυρίως νεαρούς που θα μπορούσαν να στελεχώσουν την Κ20. Είναι οι Kότσαρης, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Αποστολάκης, Σιφναίος, Καμπετσής, Τζαβίδας, Σερπέζης και Σκεντεράι.

Το ματς είναι ιδιαίτερο για την Ιεράπετρα καθώς είναι το πρώτο στην ιστορία της με αντίπαλο ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Ο προπονητής της, Γιάννης Μάγγος, πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες του πλην του στρατευμένου Πρίφτη, για να τους δώσει τη χαρά αυτής της εμπειρίας.

• Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Γιόχανσον, Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Ξενόπουλος. Επειδή θα λείψουν το επόμενο διάστημα οι Γιόχανσον και Κουλιμπαλί, ίσως ο Δώνης προτιμήσει σήμερα τον Πούγγουρα αντί του Αποστολάκη που είναι η τρίτη επιλογή για δεξί μπακ, γιατί είναι ρίσκο να παίξει στους αγώνες με ΟΦΗ και Ατρόμητο ένας 19χρονος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή