Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πέρασα οκτώ μήνες χωρίς να πίνω, και θα τα καταφέρω ξανά σύντομα. Αλλά το αλκοόλ είναι αυτό το “εργαλείο”’ που χρησιμοποιώ όταν το χρειάζομαι. Κι όταν περνάω κρίσεις άγχους, είναι το μοναδικό πράγμα που βοηθάει», δήλωσε ο Λαρς φον Τρίερ (φωτ.) σε εξομολογητική συνέντευξη στον Guardian, η οποία δημοσιεύθηκε με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία της νέας του ταινίας «The house that Jack built». Σωματικά και ψυχικά εξαντλημένος από τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη, ο σκηνοθέτης άφησε να εννοηθεί ότι το 13ο φιλμ του ενδέχεται να είναι το τελευταίο: «Οταν το είδα στην οθόνη, το ένιωσα πολύ έντονα. Μου φάνηκε κάπως σαν τελευταία διαθήκη».

(…) Μόλις 34 λεπτά χρειάστηκε το νέο βιντεοκλίπ της Αριάνα Γκράντε για να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ του YouTube, συγκεντρώνοντας ένα εκατομμύριο views. Το βίντεο του κομματιού «Thank U, Next» παρωδεί με νοσταλγική διάθεση κλασικές κωμωδίες της προηγούμενης δεκαετίας. Ταυτόχρονα, εμπεριέχει αναφορές στους διάσημους πρώην της Γκράντε, μεταξύ των οποίων ο κωμικός Πιτ Ντέιβιντσον και ο (νεκρός από υπερβολική δόση) ράπερ Μακ Μίλερ.

(…) Είχε κυκλοφορήσει ως είδηση, αλλά με… επιφυλάξεις. Τώρα όμως ο ίδιος ο Αντρέ Ασιμάν, συγγραφέας του μυθιστορήματος «Call me by your name», επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει σίκουελ. Το βιβλίο θυμίζουμε ότι έγινε ταινία από τον Λούκα Γκουαντανίνο και απέσπασε υποψηφιότητες για 4 Οσκαρ (κέρδισε αυτό του διασκευασμένου σεναρίου), 3 Χρυσές Σφαίρες, 4 Bafta. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή