Τέσσερα pilot ρολόγια του 2019 σε avant premiere από την IWC

Τέσσερα pilot ρολόγια του 2019 σε avant premiere από την IWC

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χρονιά Pilot θα είναι το 2019 για την IWC Schaffhausen, η οποία συνηθίζει να επικεντρώνεται κάθε χρόνο σε μία από τις βασικές της συλλογές (Portugieser, Aquatimer, Pilot, Ingenieur, Portofino, Da Vinci). Σειρά λοιπόν αυτή τη φορά έχουν τα μοντέλα αεροπορίας, τα οποία θα κάνουν όπως πάντα την επίσημη πρεμιέρα τους στο Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης – SIHH 2019, τον ερχόμενο Ιανουάριο. Η ελβετική εταιρεία εντούτοις φρόντισε να μας ανοίξει λίγο την όρεξη, παρουσιάζοντας ως «ορντέβρ», τέσσερα εξαιρετικά δείγματα υψηλής τεχνολογίας, παραδοσιακής τεχνογνωσίας και μηχανικής υπεροχής. Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Τα δύο πρώτα μοντέλα ανήκουν στη δημοφιλή σειρά Spitfire, αποτίουν φόρο τιμής στο εμβληματικό βρετανικό πολεμικό αεροσκάφος και την υψηλή μηχανική του και είναι εφοδιασμένα με μηχανισμούς σχεδιασμένους και κατασκευασμένους αποκλειστικά in-house στη manufacture της IWC στο Schaffhausen.

Pilot’s Watch Chronograph Spitfire

Τέσσερα pilot ρολόγια του 2019 σε avant premiere από την IWC-1

Ο αγαπημένος χρονογράφος Spitfire σε μία άκρως μιλιτέρ αμφίεση με λαδοπράσινο καντράν, καφέ δερμάτινο λουράκι και 41 mm κάσα από μπρούντζο, η οποία αποκτά μία ενδιαφέρουσα πατίνα με το πέρασμα του χρόνου, γεγονός που κάνει κάθε ρολόι μοναδικό.

 

Pilot’s Watch Timezoner Spitfire Edition “The Longest Flight”

Τέσσερα pilot ρολόγια του 2019 σε avant premiere από την IWC-2

Το Pilot’s Watch Timezoner Spitfire Edition “The Longest Flight” είναι μία συλλεκτική έκδοση 250 κομματιών με παγκόσμια ώρα και είναι αφιερωμένο στην αποστολή «Silver Spitfire – The Longest Flight», που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2019 με χορηγό την IWC. Ένα πλήρως ανακατασκευασμένο Spitfire του 1943 θα ξεκινήσει από το Λονδίνο μια πτήση γύρω από τον κόσμο. Θα επισκεφτεί 30 χώρες και θα διανύσει πάνω από 43.000 χιλιόμετρα σε διάρκεια αρκετών μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project που υποστηρίζει η IWC Schaffhausen μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό άρθρο μας εδώ.

 

Pilot's Watch Double Chronograph TOP GUN Ceratanium

Τέσσερα pilot ρολόγια του 2019 σε avant premiere από την IWC-3

To τρίτο μοντέλο ανήκει στη σειρά Top Gun και είναι φτιαγμένο από ένα αποκλειστικό υλικό της IWC, το Ceratanium®, το οποίο είναι ένας συνδυασμός τιτανίου και κεραμικού. Αυτό είναι και το πρώτο πραγματικά κατάμαυρο μοντέλο αεροπορίας της IWC. Και μάλιστα δεν είναι ένας απλός χρονογράφος καθώς συνδυάζει και λειτουργία rattrapante, για μέτρηση ενδιάμεσων διαστημάτων.

Big Pilot's Watch Constant Force Tourbillon Edition Le Petit Prince

Τέσσερα pilot ρολόγια του 2019 σε avant premiere από την IWC-4

To τέταρτο και κορυφαίο από πλευράς μηχανικής πολυπλοκότητας ανήκει στη συλλεκτική σειρά Le Petit Prince και διαθέτει tourbillon σταθερής ισχύος ενώ η κάσα του είναι κατασκευασμένη από hard gold, ένα νέο κράμα κόκκινου χρυσού πολύ σκληρότερο από τον «κλασικό» κόκκινο χρυσό. Πρόκειται για εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση μόλις 10 κομματιών.

Περισσότερα για την IWC εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή