Hackathon για γυναίκες developers από την Atos στην Αθήνα

Hackathon για γυναίκες developers από την Atos στην Αθήνα

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία Atos, παγκόσμιος ηγέτης στην πληροφορική με πάνω από 100.000 εργαζόμενους σε 72 χώρες, προσφέρει προϊόντα σε Big Data, Cyber security, High Performance Computing και Digital Workplace. Παρέχει καινοτόμες λύσεις σε cloud υπηρεσίες και υποδομές για Data Management.

Στην Ελλάδα η εταιρεία απασχολεί πάνω από 300 άτομα προσωπικό και συγκεκριμένα πάνω από 190 προγραμματιστές. Με κύριο σκοπό την ενίσχυση της νεανικής απασχολησιμότητας σε συνεργασία με την Code.Hub, διοργανώνει ένα πρωτοποριακό Hackathon στις 07 – 08/12/2018 αποκλειστικά για γυναίκες προγραμματίστριες.

Το διήμερο Hackathon περιλαμβάνει, πολλές ομιλίες από καταξιωμένα στελέχη στον κλάδο της πληροφορικής, Workshop σε Agile μεθοδολογίες, εμβάθυνση σε τεχνολογίες αιχμής με σκοπό την δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών που θα βοηθήσουν την επικοινωνία χρηστών στο διαδίκτυο. Το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παραστούν και θα μιλήσουν στελέχη από την Google, την Microsoft, το kariera.gr καθώς και άλλα αξιόλογα στελέχη της αγοράς, όπου θα πλαισιώνονται από υψηλόβαθμους προγραμματιστές της εταιρίας Atos από το εξωτερικό. Μια μοναδική καινοτομία, όπου Agile ομάδες, expert προγραμματιστές σε κάθε τεχνολογία αλλά και Technical Mentors θα είναι εκεί για να βοηθήσουν την υλοποίηση οποιασδήποτε ιδέας.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση καλούνται να φέρουν: τους δικούς τους φορητούς υπολογιστές, τις γνώσεις που διαθέτουν στον προγραμματισμό από το Πανεπιστήμιο και την καλή τους διάθεση! Ο καφές, τα αναψυκτικά, το νερό και το γεύμα είναι μια χορηγία της Flo Café, Coca Cola 3E και Goody’s αντίστοιχα.

Σε όλες τις ομάδες θα απονεμηθούν Πιστοποιητικά παρακολούθησης και επιπλέον Πιστοποιητικά Βράβευσης για τις 3 πρώτες εφαρμογές με βραβεία: 5 μήνες πρακτική άσκηση στην εταιρία, 1.500€, 600€ ticket compliments, 500€ για εκπαιδεύσεις στην Code.Hub, 40% υποτροφία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα πληροφορικής από το Athens Tech College για όλα τα μέλη της ομάδας & βαλίτσα ταξιδιού της Coca Cola. Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη λήξη των εργασιών του Hackathon από κριτική επιτροπή.

Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ:  https://athenshackathon.gr.atos.net/agenda/. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hackathon μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα. Ανδριοπούλου Θάλεια: [email protected].

Για να συμμετέχετε στο Hackathon εγγραφείτε εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή