Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Μαδρίτη για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Μαδρίτη για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αγωνία περιμένουν εκατομμύρια φιλαθλοι, σε ολόκληρο τον πλανήτη, για να παρακολουθήσουν το βράδυ της Κυριακής, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης, τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς.

Οι ισπανικές αρχές έχουν σημάνει συναγερμό για τη διεξαγωγή παιχνιδιού κι έχουν «επιστρατευτεί» πάνω από δύο χιλιάδες αστυνομικοί, για να αποφευχθούν παρόμοια έκτροπα και επεισόδια με αυτά που έγιναν πριν δύο εβδομάδες έξω από το «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Αϊρες, τα οποία οδήγησαν στην αναβολή και έστειλαν το δεύτερο τελικό στο «Μπερναμπέου».

Ο ισπανικός Τύπος ασχολείται έντονα με τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να τηρηθούν ώστε να μη συμβεί το παραμικρό. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης, «AS», θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ώστε να μην συναντηθούν στην ισπανική πρωτεύουσα οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Οι δύο ομάδες έλαβαν από πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τους οπαδούς τους, ενώ, όλα τα υπόλοιπα θα διατεθούν στην Ισπανία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή