Νέα BMW F 850 GS ADVENTURE

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Στην έκθεση EICMA 2018 η Bmw Motorrad παρουσίασε την νέα F850 GS Adventure η οποία κατά τα λεγόμενα της εταιρίας έχει φτιαχτεί για να προσφέρει στους πιστούς αναβάτες των ταξιδιών enduro αλλά και σε όσους θέλουν να γυρίσουν τον κόσμο με μοτοσυκλέτα τον ιδανικό σύντροφο για την εξερεύνηση των πιο απομακρυσμένων προορισμών του πλανήτη.

 
Ένα χρόνο περίπου μετά την παρουσίαση των νέων F750/850 GS η βαυαρική εταιρία προχωρά και στην αναβάθμιση όσον αφορά τον εξοπλισμό του απλού 850 GS με το οποίο μοιράζεται και τα ίδια βασικά συστατικά όπως είναι το πλαίσιο, τα φρένα και τον κινητήρα.
 
Το νέο και ομολογουμένως εντυπωσιακό F850 GS Adventure εφοδιάζεται με τον νέο δικύλινδρο κινητήρα των 853 κ.εκ που αποδίδει 95 ίππους.
 
Στον βασικό εξοπλισμό διατίθενται δυο προγράμματα οδήγησης (Rain-Road) τα οποία σε συνδυασμό με ABS και ASC εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα ασφαλείας στο δρόμο.
 
Το ρεζερβουάρ έχει μετατοπιστεί στην κανονική του θέση αντί για πίσω που ήταν στα προηγούμενα μοντέλα γεγονός που έχει ωφελήσει και στην γενικότερη σχεδίαση της μοτοσυκλέτας αλλά και στο συνολικό της βάρος.
Η χωρητικότητα του είναι 23 λίτρα χαρίζοντας μια αυτονομία της τάξεως των 550 χιλιομέτρων περίπου!
 
Η νέα αυτή έκδοση διαθέτει μεγαλύτερη και ρυθμιζόμενη σε δυο θέσεις ζελατίνα, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, χούφτες χεριών, ρυθμιζόμενο λεβιέ ταχυτήτων, εντουραδικα μαρσπιέ και ενισχυμένη πίσω ατσάλινη σχάρα.
 
Αλλαγές έχουμε και στις διαδρομές των αναρτήσεων με αύξηση στο μπροστινό πιρούνι (230mm από 204mm) και μείωση στο πίσω αμορτισέρ (215mm-219mm). Η μοτοσυκλέτα συνοδεύεται από μια μεγάλη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού στην οποία περιλαμβάνονται προβολείς LED, οθόνη TFT 6,5 ιντσών, Emergency call, σέλες και πολλά αλλά αξεσουάρ. Πέραν της βασική έκδοσης, η F850 GS Adventure προσφέρεται επίσης στις εκδόσεις Exclusive και Rallye με την βασική τιμή του μοντέλου να ξεκινάει από 13.900 €.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή