Σερί νικών επιδιώκει η ΑΕΚ, βλέποντας και τον Ιανουάριο

Σερί νικών επιδιώκει η ΑΕΚ, βλέποντας και τον Ιανουάριο

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού πέραν του Ελντερ Λόπες που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της αποθεραπείας του και πάτησε αγωνιστικό χώρο, η ΑΕΚ άρχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Λαμία, φιλοδοξώντας να κατακτήσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να «χτίσει» όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σερί στη Σούπερ Λίγκα. Η Ενωση, μετά τον «παροπλισμό» των Μπακασέτα, Σιμόες και Λαμπρόπουλου, πρόκειται να έχει αρκετές διαφοροποιήσεις στη μεσοεπιθετική της λειτουργία και αυξημένο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να έχει ο Χρήστος Αλμπάνης, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και ενδεχομένως και ο Γιάννης Γιαννιώτας, αν και ο τελευταίος φαίνεται να μην υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στα μεταγραφικά, με τα τωρινά δεδομένα η ΑΕΚ ενδέχεται να αποκτήσει στην περίοδο του Ιανουαρίου δύο ποδοσφαιριστές που να αγωνίζονται στον άξονα και οι επαφές με τον Αργεντινό Αντριάν Αρέγκι βρίσκονται σε καλό δρόμο, καθώς φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία του ποδοσφαιριστή με την Ενωση. Η κατάσταση είναι λίγο περίπλοκη, δεδομένου ότι ο Αρέγκι αγωνίζεται στη Σαν Μαρτίν ως δανεικός, αλλά ανήκει στην Τεμπερλέι. Ενα πιθανό σενάριο αφορά το να γίνει χρήση της οψιόν που έχει η Σαν Μαρτίν για τον ποδοσφαιριστή και κατόπιν η ΑΕΚ να τον αγοράσει από την ομάδα που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή, όμως τα πάντα ως προς τις τελικές εξελίξεις θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Πέραν του Αρέγκι, η ΑΕΚ συζητεί σύμφωνα με πληροφορίες με Σουηδό ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά και με τον 21χρονο Αλιού Ντιένγκ από το Μάλι. Φήμες που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται, κάνουν λόγο και για ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» για τον 25χρονο μέσο του Πανιωνίου, Ζρνταν Σπιριντόνοβιτς που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή