Παναθηναϊκός: Στο χειρουργείο ο Κότσαρης

Παναθηναϊκός: Στο χειρουργείο ο Κότσαρης

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί τελικά ο Κωνσταντίνος Κότσαρης για να δοθεί ριζική λύση στο πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στο ματς με την Ιεράπετρα. Οι γιατροί του Παναθηναϊκού είχαν εκτιμήσει από την αρχή ως σοβαρό το πρόβλημα τραυματισμού του 22χρονου τερματοφύλακα, αλλά οι εξετάσεις έδειξαν χθες ότι τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά από μια βαριά θλάση. Ο μυς του αριστερού του ποδιού είναι σχεδόν κομμένος και θα χρειαστεί συρραφή για να υπάρξει καλύτερη αποκατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι ο Κότσαρης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 2-3 μήνες, σε μια εποχή που είχε αρχίσει να παίρνει παιχνίδια και να θεωρείται μια αξιόπιστη επιλογή πίσω από τον Διούδη.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο τρίτος στην ιεραρχία τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Ο Βασίλης Ξενόπουλος θα μείνει εκτός προπονήσεων τουλάχιστον μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας, αναγκάζοντας τον Γιώργο Δώνη να συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο τον τερματοφύλακα της Κ20, Νίκο Χριστογεώργο. Δεν είναι ούτε καν 19 χρόνων και θα είναι την Κυριακή στον πάγκο, όπως ήταν και την Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με την Ιεράπετρα. Είναι μέλος της Εθνικής Νέων και προέρχεται κι αυτός από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, όπως και οι Κότσαρης, Ξενόπουλος, συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση που έχουν σ’ αυτή τη θέση οι «πράσινες» ακαδημίες.

• Ο Μαυρομάτης έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης, αλλά λογικά θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Γιόχανσον, Ξενόπουλος, Σέχου έκαναν θεραπεία και δεν υπολογίζονται.

• Στον αγώνα της πρεμιέρας του β΄ γύρου με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ αποφασίστηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική (τέσσερις κίτρινες) της ποινής του ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή