Ο «Αλχημιστής» γίνεται ταινία

Ο «Αλχημιστής» γίνεται ταινία

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός Λόρενς Φίσμπερν ανακοίνωσε ότι το εδώ και πολύ καιρό κυοφορούμενο πρότζεκτ του The Alchemist (Ο Αλχημιστής) «μόλις επανήλθε» , προσθέτοντας ότι η ταινία θα υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.

Μιλώντας από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαρακές, ο Φίσμπερν είπε ήθελε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα του Πάολο Κοέλιο εδώ και 16 χρόνια.

Τελικά, μια συνομιλία που είχε με τον Μάρτιν Σκορσέζε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Μαρόκο έθεσε το σχέδιο σε προοπτική. «Είκοσι χρόνια δεν είναι τόσο πολύ για να περιμένουμε» είπε, συγκρίνοντας τον χρονικό ορίζοντα των τριών δεκαετιών που χρειάστηκε ο Σκορσέζε για να παρουσιάσει στην οθόνη την ταινία "Silence".

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι το πνευματικό μήνυμα του μυθιστορήματος του 1988 εξακολουθεί να έχει απήχηση και ότι η πολιτιστική ανταλλαγή μεταξύ θρησκειών έχει ιδιαίτερη σημασία τώρα. «Μιλάει σε όλους, σε όλο τον κόσμο και νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που με κάνει τόσο παθιασμένο να το φέρω στην οθόνη» είπε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή