Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώθηκαν χθες οι υποψηφιότητες για τις φετινές Χρυσές Σφαίρες και στην κούρσα προηγείται η ταινία «Vice» του Ανταμ Μακ Κέι (6), «Ενα αστέρι γεννιέται» του Μπράντλεϊ Κούπερ (5), «Green Book» του Πίτερ Φαρέλι (5), και «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου  (φωτ.) επίσης με 5 υποψηφιότητες, χωρίς όμως ο Ελληνας σκηνοθέτης να βρίσκεται στην κατηγορία για το βραβείο σκηνοθεσίας. Οι Χρυσές Σφαίρες αποτελούν παραδοσιακό προάγγελο των Οσκαρ.

(…) Ολες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του ώς το τέλος του έτους αναγκάστηκε να ακυρώσει ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις φωνητικές του χορδές. «Λυπάμαι ειλικρινά» είπε στους θαυμαστές του, δίνοντας την υπόσχεση ότι οκτώ συναυλίες, που επρόκειτο να πραγματοποιήσει σε διάφορες αμερικανικές πόλεις, θα δοθούν μέσα στο 2019. Ο γνωστός τραγουδιστής και παραγωγός είχε ήδη αναβάλει τις φθινοπωρινές εμφανίσεις του στο Λος Αντζελες, στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσιγκτον, ενώ την περασμένη άνοιξη είχε απογοητεύσει τους Βρετανούς θαυμαστές του όταν η καθυστερημένη έναρξη της ευρωπαϊκής περιοδείας του είχε ως αποτέλεσμα αναβολές και ακυρώσεις.

(…) Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τον Σαίξπηρ, αλλά τώρα ο Κένεθ Μπράνα σκηνοθετεί και παίζει τον σπουδαίο συγγραφέα στο «All is true». Μόλις χθες βγήκε στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας με τον Μπράνα αγνώριστο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή