Σύννεφα και τοπικές βροχές το Σάββατο – Σε ποιες περιοχές

Σύννεφα και τοπικές βροχές το Σάββατο – Σε ποιες περιοχές

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές, αρχικά στα βόρεια και δυτικά και έως το απόγευμα σε όλη τη χώρα. Βροχές αναμένονται από το πρωί στα δυτικά, και προς το βράδυ και στη Μακεδονία.

Παγετός θα σημειωθεί έως το πρωί, τόσο στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας όσο και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Μακεδονίας και της Θράκης. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -3 έως 10, με εξαίρεση της Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από -5 έως 8, στα κεντρικά από 0 έως 14, στα νότια από 3 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 1 έως 11, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 5 έως 16, και στην Κρήτη από 8 έως 17.

Οι άνεμοι στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, σταδιακά όμως και έως το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν δυτικοί και νοτιοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή