Πήρε το μισό… πρωτάθλημα με ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Πήρε το μισό… πρωτάθλημα με ανατροπή ο ΠΑΟΚ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ για 5η φορά στην ιστορία του έπειτα από τη νίκη του επί της ΑΕΛ με 2-1 στην Τούμπα, σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ολυμπιακού στα Πηγάδια με την Ξάνθη. Ο «Δικέφαλος» κατέκτησε τον άτυπο τίτλο για 5η φορά στην ιστορία του έχοντας πανηγυρίσει 2 πρωταθλήματα.

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει από την ΑΕΛ με 0-1, ανέτρεψε την κατάσταση με γκολ από τον Πρίγιοβιτς και τον Ακπόμ και πλέον συγκεντρώνεται στον «τελικό πρόκρισης» στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Πέμπτη και ο Δημήτρης Πέλκας αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην κρίσιμη αναμέτρηση, όπως και ο Χοσέ Κάνιας, που επιστρέφει από την τιμωρία του.

Αμφότεροι αναμένεται να είναι βασικοί στην αναμέτρηση με τους Λευκορώσους. Ο ΠΑΟΚ, εκτός από την κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ που τον φέρνει σε ξεκάθαρη θέση ισχύος απέναντι σε Ατρόμητο (+7), Ολυμπιακό (+8) και ΑΕΚ (+12), έσπασε το ρεκόρ της περιόδου ’84-’85 μένοντας χωρίς ήττα για 13ο παιχνίδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή