Ενισχύσεις του Κόκκινου Στρατού κινούνται με κατεύθυνση την πρώτη γραμμή των μαχών του Ανατολικού Μετώπου, σε κάποιο άγνωστο χωριό της Σοβιετικής Ένωσης, το 1943. (AP Photo)


Ο γεωλόγος και αστροναύτης Χάρισον Σμιτ μαζεύει σεληνιακά πετρώματα στη σεληνιακή κοιλάδα Taurus-Littrow, κατά τη διάρκεια της τελευταίας επανδρωμένης διαστημικής αποστολής των ΗΠΑ στη Σελήνη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Απόλλων» της NASA, το 1972. Η 14η Δεκεμβρίου ήταν η τελευταία ημέρα παραμονής της αποστολής του «Απόλλων 17» στη Σελήνη, καθώς την ίδια ημέρα ξεκίνησε η διαδικασία αποσελήνωσης του διαστημοπλοίου, η οποία ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας, όποτε και ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής στη Γη. (AP Photo/NASA)


Ο νεαρός κινηματογραφικός αστέρας Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει μόλις φτάσει στην πρεμιέρα της υπερπαραγωγής του Τζέιμς Κάμερον, «Τιτανικός», στο Mann's Chinese Theater, στο Λος Άντζελες, το 1997. (AP Photo/Rene Macura)


Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι (50-100.000 σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές) έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο που στεγάζεται το διαμέρισμα που έζησε η «ψυχή» των Beatles, Τζον Λένον, μετά από μία τελετή στη μνήμη του που έλαβε χώρα στο Σέντραλ Παρκ, μία περίπου εβδομάδα μετά τη δολοφονία του, στη Νέα Υόρκη, το 1980. (AP Photo/David Bookstaver)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ