Δολοφονία στη Ρόδο: Δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου βρέθηκαν πάνω στο σίδερο

Δολοφονία στη Ρόδο: Δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου βρέθηκαν πάνω στο σίδερο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου αλλοδαπού βρέθηκαν στο ηλεκτρικό σίδερο που προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο κεφάλι της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, αναφέρει η σχετική έκθεση των εγκληματολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, από τα ευρήματα της έρευνας προκύπτει πως ο 19χρονος ήταν εκείνος που κρατούσε το σίδερο, κάτι που ενδέχεται να επιβαρύνει σημαντικά τη θέση του, καθώς σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η Ελένη Τοπαλούδη κατά πάσα πιθανότητα θα είχε πεθάνει λόγω των τραυμάτων στο κεφάλι της, εάν δεν είχε προηγηθεί ο πνιγμός.

Επιπλέον, το εγκληματολογικό τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. δεν βρήκε δακτυλικά αποτυπώματα ή DNA που να καταδεικνύει την παρουσία τρίτου δράση στο δωμάτιο, όπου έλαβε χώρα το έγκλημα, καθώς ούτε και στο φορτηγάκι με το οποίο τη μετέφεραν οι δύο δράστες.

Στο μεταξύ, ο 19χρονος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του, μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού εις βάρος του στις φυλακές Αυλώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή