ΜΠΡΑΪΑΝ ΤΣΕΝ / THE NEW YORK TIMES
Οι διαφημιστικές εταιρείες μπορούν να μας συνδέσουν, μέσω αυτού, με πολλές προσωπικές πληροφορίες.
Καθώς η αμερικανική ExxonMobil έχει εισέλθει στο τελευταίο στάδιο των ερευνών στην Κρήτη οι προσδοκίες της Αθήνας ενισχύονται, με τον υπ. Ενέργειας να μιλάει για ενδείξεις σημαντικού κοιτάσματος που μπορούν να καλύψουν το κενό του ρωσικού αερίου στην Ευρώπη για δέκα χρόνια.
Ο υπουργός ανέφερε ότι μετά από πολλά χρόνια το κράτος επαναδραστηριοποιείται στον τομέα της στέγασης με το πρόγραμμα «Σπίτι μου».
Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για το προφίλ και τα «θέλω» του 10% του εκλογικού σώματος που κινείται ακόμη στην «γκρίζα ζώνη».
Η Νάκη Μπέγα, από την Εβραϊκή Κοινότητα Τρικάλων, εξιστορεί στην «Κ» τη φρίκη που έζησε.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στον αρχαιολογικό χώρο της Πόλης του Δαβίδ, μία ημέρα μετά την αιματηρή επίθεση κοντά σε συναγωγή στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε πως το Βερολίνο δυσκολεύεται να προχωρήσει σε τολμηρά βήματα χωρίς τη συνδρομή της Ουάσιγκτον.
Όπως ανακοινώνει ο πρωθυπουργός δρομολογείται νομοθετική ρύθμιση που εξαιρεί ρητά τις προσλήψεις καλλιτεχνών στο δημόσιο από το προεδρικό διάταγμα.
Με τον ομόλογό του Ελι Κοέν θα συναντηθεί τη Δευτέρα στην Ιερουσαλήμ ο κ. Δένδιας, λίγο πριν από τη σύνοδο του σχήματος 3+1 με τη συμμετοχή του Αντ. Μπλίνκεν.
Ποινή οκτώ μηνών με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ επιβλήθηκε στον 29χρονο τράπερ ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.
Το δημόσιο αγαθό έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά, που πρέπει να τονιστούν: τον μη ανταγωνισμό και τον μη αποκλεισμό.
Μερικές λέξεις για τους θησαυρούς της κάβας του Λάζαρου Δημάτη, που βρίσκεται ανάμεσα στον Όλυμπο και τα Πιέρια Όρη.
Ποιο είναι το μυστικό του βραβευμένου με τρία Οσκαρ Τζέιμς Κάμερον;
Τα πλάνα από τη σύλληψη του 29χρονου δείχνουν τον βάρβαρο ξυλοδαρμό του από πέντε αστυνομικούς, έπειτα από έλεγχο, που θεωρητικά θα ήταν ρουτίνας.
Οι δύο γυναίκες που έφτασαν στην Αθήνα με πτήση από τη Βραζιλία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έχει μεταφερθεί ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης προκειμένου να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται.
Στελέχη του οικονομικού επιτελείου χαρακτηρίζουν ως «ρεαλιστικό» ένα πακέτο νέων παροχών ύψους 500- 600 εκατ. ευρώ.
Το εύρος των υπηρεσιών που απαιτούνται για ένα ανταγωνιστικό τουριστικό προϊόν συνεχώς μεγαλώνει.
Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.
Με στόχο να γράψει την ωραιότερη σελίδα στη μέχρι τώρα αθλητική ιστορία του θα μπεi αύριο στη «Ροντ Λέιβερ Αρένα» ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
«Πολύ ευπρόσδεκτα νέα χθες από τη Fitch Ratings», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός. «Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στη μεταρρυθμιστική μας ατζέντα».
«Πολύ ευπρόσδεκτα νέα χθες από τη Fitch Ratings», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός. «Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στη μεταρρυθμιστική μας ατζέντα».
Πέρυσι ήταν η σφοδρή χιονόπτωση. Φέτος οι καταρρακτώδεις βροχές. Ομως κανένα εμπόδιο δεν μπορούσε να σταματήσει τους εκατοντάδες ανθρώπους που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να παραστούν στην κεντρική εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος…
Με στόχο το πρώτο Grand Slam και το δέκατο τρόπαιο στην καριέρα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν απέναντι στον «βασιλιά των κορτ» Νόβακ Τζόκοβιτς