nor_sekkas_bakery04

Ψωμί με προζύμι από το 1977

ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Σε έναν μικρό φούρνο στην Αγία Σοφία, στον Πειραιά, ο Μιχάλης Σέκκας ζυμώνει με τα χέρια κάθε ξημέρωμα παραδοσιακό ψωμί με αληθινό προζύμι και το ψήνει σε ξυλόφουρνο.

nor_paradosiaka_zimarika_exot

Πάστα made in Greece

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Δοκιμάσαμε και επιλέξαμε τα καλύτερα παραδοσιακά ζυμαρικά της αγοράς. Πατήστε για να διαβάσετε το ρεπορτάζ.

nor_taxini

Ταχίνια A΄ διαλογής

Όσα ξεχωρίσαμε από τη βόλτα μας στα μπακάλικα: ταχίνια μικρών παραγωγών με ωραία υφή και διακριτή γεύση.

Περισσότερα